Nyilas:

2019-ben sokféle energiával lesz dolgod, emiatt nagy szükséged lesz a korábban szerzett tapasztalataidra, ha a megfelelő helyen akarod kezelni ezeket. Egy külső esemény többször is megpróbálhatja megzavarni a lelki harmóniádat, emiatt állj készen arra, hogy idén többször is szembe kell nézned az érzéseiddel. Amennyiben képes leszel kezelni a problémákat, őszinte leszel önmagaddal szemben, hajlandó leszel kommunikálni a környezeteddel, akkor elsimíthatod a gondokat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy nagy társasági összejövetel, csoportos rendezvény, esetleg fesztivál várhatja önt ezen a napon kedves Nyilas. Az biztos, bárhova is megy, nagy tömegre számíthat. Elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhet, hisz általában az eme csillagjegy szülöttei kerülik a sok ember társaságát és nem szeretnek a középpontba kerülni. Nem kell semmitõl tartania, hisz könnyedén belefuthat pár ismerõsbe, akik kellemesebbé teszik majd az estét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

 A horoszkóp szerint fontos számodra a lelki harmóniád, aminek megőrzése érdekében, képes vagy lemondani a lehetőségeidről, mert félsz, hogy azok izgalmat és stresszt okoznának. Az jó, ha tisztában vagy a határaiddal, de az már baj, ha akadályozod az előrejutásodat. 2019-ben emlékezz arra, hogy a siker olyan pozitív energiát ad, ami hosszú távon sokkal jobb hatással lehet a lelki békédre, mint az, ha csak egy helyben toporogsz, elkerülve minden kihívást!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ezen a napon feszültnek érezheti magát, hisz az utóbbi napokban az elvárások ön felé igen magasak lehettek. Szánjon egy kis idõt magára. Menjen el futni, edzeni, vagy válassza a természetet, ha az idõ is engedi és igazi felszabadulásra, frissességre vágyik. Arra törekedjen, hogy töltse ezt a napot egyedül a gondolataival és próbáljon meg feltöltõdni energiával. Ha közel áll önhöz egy tevékenység, vagy esetleg van hobbija, akkor töltse azzal az idejét, majd egy felfrissítõ, kellemesen eltöltött nap után, hajtsa korán álomra a fejét és felejtse el a világ minden búját, baját.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 7 csillagjegy szörnyen balszerencsés a szerelemben. Ugye nem vagy köztük?

Vízöntő:

2019-ben megijedhetsz, ha egy olyan kihívással találod magad szembe, amely korábban már nehézséget okozott, ám emlékezz, hogy az azóta eltelt időben mennyit fejlődtél, biztonságos helyre kerültél, érzelmileg és mentálisan milyen stabilláváltál! Semmi okod arra, hogy kételkedj magadban, mert 2019 tökéletes esztendő arra, hogy megpróbálkozz azokkal a dolgokkal, amelyek korábban csalódást okoztak. Idén elég erős vagy ahhoz, hogy kezelni tudd az ezzel járó izgalmakat, ráadásul a kudarc gondolata sem ijeszthet meg úgy, mint régen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy beszélgetés vagy elõadás során, esetleg olvasás, tévénézés közben, olyas valamivel találkozhatott, ami megváltoztathatja egész eddigi gondolkodásmódját. Fontolja meg alaposan a dolgot, hogy tényleg szükséges-e egy ennyire drasztikus változáson átesni. Lehet, hogy csak ön kerít nagy feneket az egész dolognak. Ne döntsön túl elhamarkodottan. Változásra mindenkinek szüksége van az életében, de fejjel rohanni a falnak minden különösebb megfontolás nélkül felesleges és egyáltalán nem vall önre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

A csillagjegyed alapján nagy újrakezdő vagy, és 2019-et is próbálkozással, kísérletezéssel töltöd. Ezzel nincs semmi baj addig, amíg tudod, hogy az életben szükség van némi állandóságra. Miközben új dolgokat, változással járó pozitív élményeket keresel, aközben gondoskodj arról, hogy legyen valami, ami mellett hosszabb távon kitartasz, mert a lelki harmóniádnak ez ad stabil támaszt! 2019-ben keress valamit, amiben szívvel-lélekkel hiszel, mert akkor az érzelmi viharok idején is lesz valami, amibe kapaszkodhatsz!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap pár sokkoló dologgal szembesülhet háztartásában, kedves Halak. Talán nem ártana tartani egy nagytakarítást, mielõtt beköszönt a hideg és csapadékos idõszak. Úgy tûnhet, hogy nagyon sok teendõje van, és még, ha ketté is szakadna, akkor se végezne egyhamar. Próbálja meg összeírni a feladatok és azokat egyenlõen kiosztani szerettei, barátai között, ha osztozik a lakáson másokkal, ha pedig egyedül él, akkor nincs mese, szánjon egy napot a takarításra és varázsolja vakítóan tisztává az otthonát.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: