Szűz

Nagy változásokat hozhat számodra ez az év, és bár ezek olyasmik, amikre vágysz és amelyek örömmel töltenek el, a változást mégis meg kell majd szoknod, és ez némi zavart okozhat a belső békédben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Próbáld tudatosítani magadban, hogy mit érzel és miért érzed azt, így arra is gyorsabban rájössz majd, hogy nincs valódi okod az aggodalomra, és visszatalálsz a lelki harmóniádhoz.

Mit akar tőled a férfi? Csillagjegye leleplezi a szándékait - A te párodra igaz?

Halak

Igazi nagy újrakezdőként az idei évet is próbálkozásokkal és kísérletezéssel töltöd, de ne feledd, hogy az sem árt, ha van az életedben valamiféle állandóság.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Miközben nem mondasz le az új dolgokról és a változással járó pozitív élményekről, találj magadnak valami olyat is, ami mellett kitarthatsz, mert hosszabb távon ez a lelki harmóniád egy stabil támasza lehet.

Keress valamit, amiben igazán hiszel, és az érzelmi viharokban is lesz támaszkodási pontod.

Mérleg

Jól alakulnak körülötted a dolgok, te mégis találsz okot arra, hogy aggodalmaskodj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegypárok nagy eséllyel szakítani fognak az év végéig!

Próbáld ezt a szokást magad mögött hagyni, és igyekezz mindig az adott pillanatra koncentrálni.

Ha a jelent éled meg ahelyett, hogy a jövőn aggódnál, nem csak egészségesebb, sokkal boldogabb is leszel idén.

Sok jót tartogat számodra ez az év, ne hagyd, hogy csak később, visszatekintve ismerd fel, hogy milyen boldog is voltál!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: