Szűz

Nagy változásokat hozhat számodra ez az év, és bár ezek olyasmik, amikre vágysz és amelyek örömmel töltenek el, a változást mégis meg kell majd szoknod, és ez némi zavart okozhat a belső békédben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Próbáld tudatosítani magadban, hogy mit érzel és miért érzed azt, így arra is gyorsabban rájössz majd, hogy nincs valódi okod az aggodalomra, és visszatalálsz a lelki harmóniádhoz.

Heti horoszkóp október 15-től: Ezen a héten egymást érhetik azok az események, amelyek miatt feszültebbé válhatsz!

Halak

Igazi nagy újrakezdőként az idei évet is próbálkozásokkal és kísérletezéssel töltöd, de ne feledd, hogy az sem árt, ha van az életedben valamiféle állandóság.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Miközben nem mondasz le az új dolgokról és a változással járó pozitív élményekről, találj magadnak valami olyat is, ami mellett kitarthatsz, mert hosszabb távon ez a lelki harmóniád egy stabil támasza lehet.

Keress valamit, amiben igazán hiszel, és az érzelmi viharokban is lesz támaszkodási pontod.

Mérleg

Jól alakulnak körülötted a dolgok, te mégis találsz okot arra, hogy aggodalmaskodj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp  (december 15–16.)

Próbáld ezt a szokást magad mögött hagyni, és igyekezz mindig az adott pillanatra koncentrálni.

Ha a jelent éled meg ahelyett, hogy a jövőn aggódnál, nem csak egészségesebb, sokkal boldogabb is leszel idén.

Sok jót tartogat számodra ez az év, ne hagyd, hogy csak később, visszatekintve ismerd fel, hogy milyen boldog is voltál!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: