A Kosnak több vágya is valóra válik, a Rák jegy szülöttei népszerűbbek lesznek, mint eddig bármikor, a Vízöntő ingatlanügyekben brillírozik majd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntõ. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerõse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Varázslatos lehet ez a hét, hiszen több vágyad is valóra válhat. Elsősorban a munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt örömödben a föld felett lebegsz néhány méterrel. Olyan pénz is ütheti a markodat, amelyért nem kellett keményen megdolgoznod. A környezetedben több olyan személy van, aki annyira irigy rád, hogy még egy pohár vízben is képes lenne megfojtani. Ne vedd őket komolyan!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az egyetlen női csillagjegy, aki bárkinek a szívét képes elrabolni, még azét is, aki boldog kapcsolatban él!

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan események történnek veled, amelyek hatással lesznek a jövődre. Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, ezért senki sem csodálkozik a környezetedben azon, hogy mindent elérsz, amit csak szeretnél. Megeshet, hogy valaki olyan dolgot hoz a tudomásodra, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Valaki kellemes meglepetést szerezhet neked a héten, amitől boldognak érzed magad.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Lehet, hogy amire már egy ideje vágyakozol, az most teljesül. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a segítségével pontot tehetsz egy olyan ügy végére, amely már jó ideje foglalkoztat. A felettesednél most kellene az ötleteiddel előállnod. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad anyagi ügyeinek alakulása jó hatással lehet a viszonyotokra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

Népszerűbb lehetsz, mint eddig bármikor. A figyelem fókuszába kerülhetsz, emiatt aztán többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni, remélve, hogy a sikeredből egy cseppet ők is átélhetnek. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha a szerelmi életed eddig eseménytelen volt, akkor most itt is átalakulás várható.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: