A 2019-es évben nagy szerepe lesz az emberi kapcsolatoknak, a társas életnek, valamint a másokkal való együttműködésnek is, sok jegy számára éppen ezek a dolgok hozhatják majd meg az életébe az áhított sikereket. Mindeközben érdekes módon a racionalitás is nagyobb szerephez jut többeknél, még ha az érzelmek természetesen nem is szorulnak háttérbe. Mindent egybevetve egy nyugodtabb, de azért kellemes élményekben és sikerekben sem szűkölködő évnek nézhet elébe a legtöbb jegy 2019-ben.

Míg a korábbi években elsősorban azoknak volt lehetősége előbbre jutni és fejlődni, akik már sok tudást, ismeretet és tapasztalatot felhalmoztak életük során, ez az év jellemzően különösen kedvez azoknak is, akik szeretnének tanulni, vagy már meglévő tehetségüket és képességeiket fejleszteni.

Így hozza el a nyugalmat és a boldogságot a Jupiter és a Nap kedvező fényszöge minden csillagjegy életébe

2019-ben nagyon fontos az is, hogy ügyesen beosszuk az energiánkat, mert bár több jegy is azt tapasztalhatja, hogy rengeteg energiával gazdálkodhat, ha azt nem jól osztja be, akár rossz szokások kialakulásához, illetve pénzügyi és párkapcsolati, családi nehézségekhez vezethet.

Márpedig a társas kapcsolatok jelenthetik ennek az évnek az egyik alappillérét, és ez éppúgy jelenti a családot, barátokat és közeli ismerősöket, mint a munkatársakat, beosztottakat és feletteseket. Többször előfordulhat az is, hogy az egyébként jó szándékot mások a kommunikáció hiányosságai miatt interpretálják rosszul, de őszinteséggel és nyíltsággal ez legtöbbször elég könnyedén korrigálható lesz.

A párkapcsolatban élőknek sem kell aggódniuk, mert általában csak kisebb konfliktusok lehetnek, de ha ezeket helytelenül kezelik, azért mégis csak elmérgesedhetnek a dolgok. Több jegy számára elérkezhet a nagy horderejű döntések ideje is, amit természetesen nem árt előbb átgondolni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: