Rák

A 2019-es év a Rák számára a fejlődés, valamint a már meglévő képességek és tehetség fejlesztésének éve lehet, emellett azonban sokat tehet annak érdekében is, hogy az életkörülményein, környezetén javítson. Az előttünk álló hónapokban érdemes lehet most több időt szentelni egy egykor szeretett, de már hanyagolt hobbinak, vagy akár újba kezdeni - fő, hogy olyat válasszon, amely megérzése szerint hozzátesz valamit személyiségéhez, képességei tökéletesítéséhez, és egyúttal örömet okoz. Elképzelhető az is, hogy karrierjében érzi egyre inkább a változás szükségességét, ilyen esetben pedig a megérzései mellett fontos, hogy a józan érveknek is helyt adjon. Alapvetően azonban nagyon is elképzelhető, hogy jobban teljesít egy olyan közegben és olyan feladatok végzése során, amely foglalkoztatja, örömet okoz. Másfelől viszont ha jobban megfigyeli a jelenlegi környezetét, talán felfedezheti azt is, hogyan érezhetné magát itt, kisebb változásokat követően elégedettnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán akkor érezheti magát a legkiegyensúlyozottabban, ha kicsit elvonulhat a társaságból és inkább egyedül, vagy csak nagyon szûk körben töltheti az idejét. Mindez azért is lehet különösen így, mert az üres pletykák és a parttalan fecsegések egyre inkább feszéjezik környezetében. Ha egy kicsit végre egymaga lehet, legalább értelmes elfoglaltsággal és nyugodt körülmények között töltheti idejét, távol a hangoskodóktól.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A 2019-es évben az Oroszlán végre fellélegezhet egy kicsit, ami az idő szűkét illeti - most ugyanis alig-alig kell ilyesmivel küzdenie. Mindez lehetőséget ad számára arra, hogy szorgosan munkálkodjon a kitűzött céljai elérésén, és így akár hamarosan az első néhány sikerét le is arathatja. Mindazonáltal érdemes mindig figyelni arra, hogy a siker felé vezető úton igyekezetében ne veszítse el azokat az értékeket, amelyek személyiségének, egész életének keretet adnak, mivel így a siker csak múló örömet jelent majd, miközben a tartós boldogság kicsúszik a kezéből. Jó tanács és iránymutatás lehet számára, hogy fejezze ki mások felé világosan, mit gondol, és ne homályos utalásokkal próbálja őket rávenni valamire, hiszen míg utóbbi félreértésekhez, a nyílt kommunikáció sokkalta bizalmasabb kapcsolathoz és hatékonyabb együttműködéshez vezethet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon többen is kikérhetik véleményét, tanácsait környezetébõl, kedves Oroszlán. Legyen nagylelkû és elõzékeny, segítsen nekik, mondja el, mit gondol, mit kellene tenniük. Lássa el õket olyan tanácsokkal, melyekbe belekalkulálja azt is, kinek, mi fér bele, ki meddig hajlandó elmenni egy-egy dologban, s mik a határai. Ha ma bõkezûen bánik a bölcs szavakkal, késõbb még sokan hálásak lesznek majd önnek a maiért!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed megmondja, mit vársz el egy tartós kapcsolatban

Szűz

A 2019-es év egy új kezdetet jelölhet a Szűz számára, ami talán picit ijesztően hangzik elsőre, de jó eséllyel pozitív változással számolhat. Élete számos területén pontosabbá, hatékonyabbá vagy éppenséggel jobb megfigyelővé válhat, kifejezetten akkor, ha erősségeit és tehetségét hagyja egészen kibontakozni. A személyes céljai elérésében ugyan kemény munkára lehet szükség olykor, mégis megéri erre időt fordítani, akár mérlegelve azt, hogy van-e éppen olyan másik feladat, amit egy picit hátrébb lehetne szorítani - de éppen csak annyira, hogy prioritásként kezelhesse a kitűzött cél elérését. Hosszú távon természetesen a harmóniára érdemes törekedni, így valóban csak különleges esetekben tanácsos extra energiát befektetni - akkor viszont igen! Szerencsére remek elemző és a részleteket átlátó analitikus elme lévén a Szűz valószínűleg tökéletesen megérzi és meglátja majd, mikor, mire kell egy kicsivel több figyelmet fordítania.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: