A május az önfeledt nyári szórakozás ideje, nagyon sokan ilyenkor töltik a megérdemelt nyári szabadságot. A horoszkóp szerint a Merkúr és a Jupiter bolygók között májusban nehéz fényszögkapcsolat jön létre, ami komoly figyelmeztetés a csillagjegyek számára. Most még inkább érdemes betartani a szabályokat, mert így kerülheted el a későbbi veszteségeket vagy a kellemetlen helyzeteket. Hogy pontosan mire is figyelmeztetnek a csillagok, a májusi horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A baráti kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, és megeshet, hogy elsősorban a te viselkedésed vagy elképzeléseid miatt búcsút inthettek egymásnak. Az lenne a legjobb, ha most a pénz tabu téma maradna, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot, a legjobb kapcsolatot is. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, biztosan nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-25 - Míg egyfelõl, elvakítva a szerelemtõl, már alig várja, hogy szíve választottjával....

Bika (április 20. – május 20.)

Általában elmondható rólad, hogy nehezebben kezeled a változásokat, ám most mindennél nagyobb szükség van arra, hogy igazodj a kialakuló helyzetekhez. Ellenkező esetben önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. De az is megeshet, olyan változások történhetnek veled, amelyre egyáltalán nincs ráhatásod. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila májusban a szívedbe fúródhat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ebben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. A nagyobb, fontosabb pénzügyi megbeszéléseket érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetsz, és jobban tudod képviselni a saját érdekeidet. Belemehetsz egy éjszakás szerelmi kalandra, amely után átjár a feldobottság érzése, de gondold át, megéri-e.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: