A május az önfeledt nyári szórakozás ideje, nagyon sokan ilyenkor töltik a megérdemelt nyári szabadságot. A horoszkóp szerint a Merkúr és a Jupiter bolygók között májusban nehéz fényszögkapcsolat jön létre, ami komoly figyelmeztetés a csillagjegyek számára. Most még inkább érdemes betartani a szabályokat, mert így kerülheted el a későbbi veszteségeket vagy a kellemetlen helyzeteket. Hogy pontosan mire is figyelmeztetnek a csillagok, a májusi horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A baráti kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, és megeshet, hogy elsősorban a te viselkedésed vagy elképzeléseid miatt búcsút inthettek egymásnak. Az lenne a legjobb, ha most a pénz tabu téma maradna, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot, a legjobb kapcsolatot is. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, biztosan nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon mindenképpen ódzkodjon attól, hogy bármire is elsõre igent mondjon, ugyanis most szinte biztos, hogy rosszul döntene, hisz, sokszor oly kiváló érzékei, ma hajlamosak lehetnek megcsalni. Bármit is hall, vagy tapasztal tehát a nap folyamán, ha lehet, inkább semmit se reagáljon rá, amíg nem biztos abban, hogy késõbb nem fogja megbánni döntését. Ha viszont ez utóbbi akárcsak egy kicsit is kétséges, akkor aludjon rá egyet, s lehet, másnap már mindent egészen másképpen fog látni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-23

Bika (április 20. – május 20.)

Általában elmondható rólad, hogy nehezebben kezeled a változásokat, ám most mindennél nagyobb szükség van arra, hogy igazodj a kialakuló helyzetekhez. Ellenkező esetben önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. De az is megeshet, olyan változások történhetnek veled, amelyre egyáltalán nincs ráhatásod. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila májusban a szívedbe fúródhat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ebben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. A nagyobb, fontosabb pénzügyi megbeszéléseket érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetsz, és jobban tudod képviselni a saját érdekeidet. Belemehetsz egy éjszakás szerelmi kalandra, amely után átjár a feldobottság érzése, de gondold át, megéri-e.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-27)

A mai napon kifejezett fogékonyságot mutathat elméje az új információk befogadása iránt, így érdemes lenne a napot valami olyasmivel töltenie, amihez most nagy hasznát venné eme páratlan szellemi aktivitásának. Olvasson, tanuljon, esetleg tanulmányozzon valamit, amivel mostanában sehogy sem boldogult, mert annyi biztos, hogy ma bármirõl is legyen szó, hipp-hopp, minden menni fog, mint a karikacsapás!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: