A május az önfeledt nyári szórakozás ideje, nagyon sokan ilyenkor töltik a megérdemelt nyári szabadságot. A horoszkóp szerint a Merkúr és a Jupiter bolygók között májusban nehéz fényszögkapcsolat jön létre, ami komoly figyelmeztetés a csillagjegyek számára. Most még inkább érdemes betartani a szabályokat, mert így kerülheted el a későbbi veszteségeket vagy a kellemetlen helyzeteket. Hogy pontosan mire is figyelmeztetnek a csillagok, a májusi horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A baráti kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, és megeshet, hogy elsősorban a te viselkedésed vagy elképzeléseid miatt búcsút inthettek egymásnak. Az lenne a legjobb, ha most a pénz tabu téma maradna, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot, a legjobb kapcsolatot is. A szerelmi viszonyokban, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez, biztosan nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, különösen nagy szerephez jutnak az emberi kapcsolatok, melyeken néha oly nehéz eligazodnia. A mai azért is érdekes nap lehet ebbõl a szempontból, mert megeshet, hogy nagy hullámzás tapasztalható majd az érzelmek terén, mégis, estére egy rendkívüli harmónia és béke költözhet a szívébe, ami akár hosszútávon is meghatározhatja mindennapjait! Talán a mai, amikor tartós egyensúlyba kerülhet, kedves Kos? Hamarosan ki fog derülni!

Bika (április 20. – május 20.)

Általában elmondható rólad, hogy nehezebben kezeled a változásokat, ám most mindennél nagyobb szükség van arra, hogy igazodj a kialakuló helyzetekhez. Ellenkező esetben önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. De az is megeshet, olyan változások történhetnek veled, amelyre egyáltalán nincs ráhatásod. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila májusban a szívedbe fúródhat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma meglehetõsen nehéz lehet koncentrálnia a munkára, ugyanis, pillanatok leforgása alatt képes elmerengni, méghozzá olyan messzire, hogy még csak köszönõviszonyban sem lesz aktuális teendõi a gondolataival. Ennek megfelelõen, ma inkább ne kezdjen semmi olyasmibe bele, ami nagy fontossággal bír, inkább húzza ki valahogy a kötelezõ perceket, aztán szélsebesen hagyja is ott a munkát, s töltse szerettei, barátai körében az idejét, akikkel most nagyon jól érezheti majd magát, s közösen álmodozhatnak!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ebben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. A nagyobb, fontosabb pénzügyi megbeszéléseket érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhetsz, és jobban tudod képviselni a saját érdekeidet. Belemehetsz egy éjszakás szerelmi kalandra, amely után átjár a feldobottság érzése, de gondold át, megéri-e.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma messzire szárnyalhatnak gondolatai, melyek szüntelen az élet szépsége, élvezete, vagy talán a nyers, szerelmes szenvedélyek világába merengnek, meglehetõs lepkeáradatot okozva gyomrában. Találja ki, hogy élhetné ma legjobban át a valóságban is, amit elgondolt, s tegyen meg mindent azért, hogy megtörténjen a csoda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: