Oroszlán - Szellem éve

A Szellem éve minden területen változásokkal kecsegtet, de főleg a lelkedben és a személyiségedben. Ez az éved könnyű lesz, minden nehézség elkerül majd és szinte végig nyugalomban élhetsz. Ezért koncentrálj a jövődre és foganatosíts lépéseket céljaid elérésnek érdekében. Bizonyos múltbéli akadályok, problémák visszaköszönnek, amikkel most már kénytelen leszel szembenézni. Sőt, hozd helyre baklövéseidet és engeszteld ki azokat, akiket esetleg megbántottál. Építsd a személyiségedet bátran, légy nyitott minden megoldásra így az életedet is jobbá, színesebbé teheted. Köss kompromisszumokat a problémás személyekkel. A családi életben és a párkapcsolatban harmónia és békesség vár. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz - Tündérek éve

A Tündérek éve rengeteg szerencsét, bőséget, jólétet, életkedvet és energiát ígér neked. Ez az év főként a családról fog szólni, hogyan teremted meg a békét, a stabilitást és a szeretetet otthon vagy éppen hogyan alapítasz újat. Érdemes mindenkinek segítened és jóban lenned velük, mert vissza is fogod kapni azt a sok jót. Idilli, boldog világban élhetsz, de jön egy esemény, ami felkavarhat és felébreszt, hogy mégse minden olyan tökéletes. A munkahelyeden is gondok adódhatnak, amelyek legyőzése kitartást és türelmet igényelnek, de a szorgalmadnak meg lesz az ára. Fedezd fel mi az, ami bánt belül és miután megvívtad a belső harcaidat sokkal bölcsebbnek érezheted magadat. A szinglik csak úgy ragyognak majd, míg a kapcsolatban élők szeretetben élnek majd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban.

Mérleg - Bőségszaru éve

A Bőségszaru éve minden tekintetben bőséget, gazdagságot, vidámságot, gyarapodást ígér. Ám az év kezdete problémásan indul majd magánéleti és munkahelyi szempont is. Komoly problémákra lehet számítani és egyik bajforrás kihat a másikra. Támaszkodj szeretteidre ezekben a nehéz időkben. Amint ismét minden visszatér a régi kerékvágásba, felüdülsz. Visszanyered a szerelmet, a békét és a harmóniát a pároddal és a munkahelyeden is jobban megbecsülnek. A kezdetlegesen anyagi problémák szépen lassan megoldódnak. Az év vége számos örömöt és meglepetést hoz neked, köztük akár a gyermekáldást is, karrieredet pedig sikeresen felvirágoztatod. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió - Telihold éve

A Telihold éve minden terülten a beteljesedést jelenti, lelkedben pedig a kiteljesedést. Az energiáid tetőzni fognak egész évben. Ugyan kezdetben céljaid elérése nem megy majd könnyen, de ha elég kitartó vagy, eléred, amit csak akarsz. Motiváld magadat! A munkahelyeden nem várhatóak különösebb események. Ideje volna rájönnöd, hogy nem tudsz mindent irányítani, befolyásolni, hidd el, utána könnyebb lenne az életed. Év közben új kapcsolatokat alakítasz ki, köztük egy meglehetősen romantikus, intim viszonyt is. Hosszú távú kapcsolatod válságos lehet, nem beszélitek meg a gondjaitokat, de ha sikerül és kompromisszumokat köttök, jöhet a béke és a szerelem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: