Oroszlán - Szellem éve

A Szellem éve minden területen változásokkal kecsegtet, de főleg a lelkedben és a személyiségedben. Ez az éved könnyű lesz, minden nehézség elkerül majd és szinte végig nyugalomban élhetsz. Ezért koncentrálj a jövődre és foganatosíts lépéseket céljaid elérésnek érdekében. Bizonyos múltbéli akadályok, problémák visszaköszönnek, amikkel most már kénytelen leszel szembenézni. Sőt, hozd helyre baklövéseidet és engeszteld ki azokat, akiket esetleg megbántottál. Építsd a személyiségedet bátran, légy nyitott minden megoldásra így az életedet is jobbá, színesebbé teheted. Köss kompromisszumokat a problémás személyekkel. A családi életben és a párkapcsolatban harmónia és békesség vár. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz - Tündérek éve

A Tündérek éve rengeteg szerencsét, bőséget, jólétet, életkedvet és energiát ígér neked. Ez az év főként a családról fog szólni, hogyan teremted meg a békét, a stabilitást és a szeretetet otthon vagy éppen hogyan alapítasz újat. Érdemes mindenkinek segítened és jóban lenned velük, mert vissza is fogod kapni azt a sok jót. Idilli, boldog világban élhetsz, de jön egy esemény, ami felkavarhat és felébreszt, hogy mégse minden olyan tökéletes. A munkahelyeden is gondok adódhatnak, amelyek legyőzése kitartást és türelmet igényelnek, de a szorgalmadnak meg lesz az ára. Fedezd fel mi az, ami bánt belül és miután megvívtad a belső harcaidat sokkal bölcsebbnek érezheted magadat. A szinglik csak úgy ragyognak majd, míg a kapcsolatban élők szeretetben élnek majd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-24 - A mai nap az öné lehet szerelmi téren...

Mérleg - Bőségszaru éve

A Bőségszaru éve minden tekintetben bőséget, gazdagságot, vidámságot, gyarapodást ígér. Ám az év kezdete problémásan indul majd magánéleti és munkahelyi szempont is. Komoly problémákra lehet számítani és egyik bajforrás kihat a másikra. Támaszkodj szeretteidre ezekben a nehéz időkben. Amint ismét minden visszatér a régi kerékvágásba, felüdülsz. Visszanyered a szerelmet, a békét és a harmóniát a pároddal és a munkahelyeden is jobban megbecsülnek. A kezdetlegesen anyagi problémák szépen lassan megoldódnak. Az év vége számos örömöt és meglepetést hoz neked, köztük akár a gyermekáldást is, karrieredet pedig sikeresen felvirágoztatod. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán nagy energiákat érezhet magában felszabadulni, ám csak óvatosan azzal az aktív mozgással, kedves Mérleg, ha ugyanis nekiesik jóízûen levezetni eme túlbuzgó energiáit, lehet, hogy már a nap végére ez olyan jól is sikerül, hogy szinte alig bír majd ébren maradni! Ossza be, s tartalékolja a legtöbbet inkább az estére, mert most nagyon is kellemes meglepetéseket tartogathat a sors önnek ekkorra! Higgye el, szükség lesz még az éjjel arra a temérdek energiára...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió - Telihold éve

A Telihold éve minden terülten a beteljesedést jelenti, lelkedben pedig a kiteljesedést. Az energiáid tetőzni fognak egész évben. Ugyan kezdetben céljaid elérése nem megy majd könnyen, de ha elég kitartó vagy, eléred, amit csak akarsz. Motiváld magadat! A munkahelyeden nem várhatóak különösebb események. Ideje volna rájönnöd, hogy nem tudsz mindent irányítani, befolyásolni, hidd el, utána könnyebb lenne az életed. Év közben új kapcsolatokat alakítasz ki, köztük egy meglehetősen romantikus, intim viszonyt is. Hosszú távú kapcsolatod válságos lehet, nem beszélitek meg a gondjaitokat, de ha sikerül és kompromisszumokat köttök, jöhet a béke és a szerelem.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: