Nyilas - Druidák éve

A Drudiák éve megértést, megvilágosodást és bölcsességet hoz. Érettebb és erősebb leszel. A munkahelyeden viszont gondok adódhatnak és az anyagiak terén is adódhatnak kellemetlenségek, ami viszont a kapcsolatodat is megsínyli. Aztán következik egy időszak, mikor lassan minden megnyugszik körülötted és stabilizálódni kezd. Minden újraéled és jobb lesz, mint azelőtt, hála tudásodnak, türelmednek és erőfeszítéseidnek. Szánj több időt magadra és kedvenc tevékenységeidre, arra hogy kicsit formáld a személyiségedet. Ha lehetőséged lesz rá, vonulj el kicsit a magányba, töltődj fel és térj vissza megtérten a zarándokutadról. Szeretteid melletted állnak, kérheted bármiben a támogatásukat. A szinglik életébe nem mindennapi személyek csöppenhetnek, akik teljesen elbűvölik őket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma igencsak foglyul ejtheti egy érzés, vagy gondolat, mely szinte az egész nap lekötheti figyelmét. Amikor csak ideje engedi, igyekezzen minél inkább belemerülni a dologba, ami most nem véletlenül köti le annyira, hisz nagyon fontos lehet a jövõjére nézve, így jó, ha minél inkább tisztában van jelentésével!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak - Démon éve

A Démon éve különösen a szerelmi élet terén fog jól alakulni és csodálatos percekkel kecsegtetni. A tavasz lesz számodra a legkiemelkedőbb időszak, akkor kezdenek el betetőzni terveid és indul meg a sikerszériád. Minden területen jelentőset fogsz alkotni és elismernek a szakmádban, magánemberként, mindenhogy. Akik hosszú távú kapcsolatban élnek, azokra különösen nagy boldogság és meglepetések várnak és egy következő szintre léphettek! A szinglik pedig könnyen ismerkednek majd és számos kellemes élmény vár rájuk. A betegség és a sérülések is elkerülnek. Illetve bizonyos élethelyzetekben pedig fordulóponthoz érkezel el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma szárnyalhat képzelet, s valóban, fizikai értelemben véve is valahova, egész máshova vágyódhat most, mint ahol lenni kényszerül. Az álmok azért vannak, hogy az ember valóra váltsa õket, s inkább elõbb, mint utóbb, hisz rövid az élet. Kezdjen bele most a megvalósításba!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben....

Vízöntő - Tűz éve

A Tűz éve megújult erővel és energiákkal kecsegtet, úgy érezheted, a toppon vagy, a lehető legjobb formádat hozod. Főleg a szakmádban, a munka területen fogsz kiemelkedő sikereket elérni. Ügyelj az egészségedre és arra is, hogy ne engedd magadat kihasználni senkinek. Lehet, hogy a munkádban a csúcson leszel, de ettől még ne hanyagold el a szeretteidet. Igyekezz többet segíteni másoknak. Ám ha mégsem lennél elégedett a munkával, akkor remek lehetőség kínálkoznak egy jobbra. Akár szingli, akár párkapcsolatban élő legyél. szenvedéllyel és romantikával teli napok várnak rád. A kapcsolatban élők esetén beköszönt egy harmonikus és békés időszak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma kissé habozhat valami miatt, talán nem szereti a váratlan meglepetéseket, helyzeteket, különösen, ha olyan aspektusba nyilvánulnak meg, mint ma. A változásnak mindig van jó és rossz oldala egyaránt, így képtelenség elõre megjósolni, melyikben bõvelkedik majd, mindenesetre a pozitív hozzáállás és rugalmasság most is sokat segíthet, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak - Feltámadás Éve

Eljött számodra a teljes megújulás, az újjászületés éve, amely életen minden területén hatást fog gyakorolni. Kapcsolataid kezdetben komoly változásokon esnek át, a problémásak kiesnek, és sokkal jobbak lépnek a helyükre. Munkahelyeden vitákba és konfliktusokba keveredhetsz, és jó, ha tudod, hogy a nehéz időkben egymagadnak kell megküzdened a gondokkal, segítség nélkül. De mindetek után majd érkezik a megérdemelt jutalom is vagyis végre sikeres leszel és elismert a szakmádban, illetve további fejlődési lehetőséged nyílik. Igyekezz többet tenni a saját és a párod boldogságáért. Élvezd végre az életet, ismerkedj, barátkozz, járj társaságba. őszén és telén új energiákra találsz a kapcsolataidban. Az szinglik végre találkozhatnak a Nagy Ő-vel, a kapcsolatban élők pedig harmóniában és egyetértésben élhetnek a párjukkal.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma választás elõtt állhat, kedves Halak, ami alapvetõen jó dolog, ugyanakkor, a bõség zavara kissé megnehezítheti a jó döntés meghozatalát. Ha logikusan átgondolva nem tud dönteni, hallgasson az ösztöneire, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: