Nyilas - Druidák éve

A Drudiák éve megértést, megvilágosodást és bölcsességet hoz. Érettebb és erősebb leszel. A munkahelyeden viszont gondok adódhatnak és az anyagiak terén is adódhatnak kellemetlenségek, ami viszont a kapcsolatodat is megsínyli. Aztán következik egy időszak, mikor lassan minden megnyugszik körülötted és stabilizálódni kezd. Minden újraéled és jobb lesz, mint azelőtt, hála tudásodnak, türelmednek és erőfeszítéseidnek. Szánj több időt magadra és kedvenc tevékenységeidre, arra hogy kicsit formáld a személyiségedet. Ha lehetőséged lesz rá, vonulj el kicsit a magányba, töltődj fel és térj vissza megtérten a zarándokutadról. Szeretteid melletted állnak, kérheted bármiben a támogatásukat. A szinglik életébe nem mindennapi személyek csöppenhetnek, akik teljesen elbűvölik őket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak - Démon éve

A Démon éve különösen a szerelmi élet terén fog jól alakulni és csodálatos percekkel kecsegtetni. A tavasz lesz számodra a legkiemelkedőbb időszak, akkor kezdenek el betetőzni terveid és indul meg a sikerszériád. Minden területen jelentőset fogsz alkotni és elismernek a szakmádban, magánemberként, mindenhogy. Akik hosszú távú kapcsolatban élnek, azokra különösen nagy boldogság és meglepetések várnak és egy következő szintre léphettek! A szinglik pedig könnyen ismerkednek majd és számos kellemes élmény vár rájuk. A betegség és a sérülések is elkerülnek. Illetve bizonyos élethelyzetekben pedig fordulóponthoz érkezel el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed megmutatja mi áll a boldogságod útjában

Vízöntő - Tűz éve

A Tűz éve megújult erővel és energiákkal kecsegtet, úgy érezheted, a toppon vagy, a lehető legjobb formádat hozod. Főleg a szakmádban, a munka területen fogsz kiemelkedő sikereket elérni. Ügyelj az egészségedre és arra is, hogy ne engedd magadat kihasználni senkinek. Lehet, hogy a munkádban a csúcson leszel, de ettől még ne hanyagold el a szeretteidet. Igyekezz többet segíteni másoknak. Ám ha mégsem lennél elégedett a munkával, akkor remek lehetőség kínálkoznak egy jobbra. Akár szingli, akár párkapcsolatban élő legyél. szenvedéllyel és romantikával teli napok várnak rád. A kapcsolatban élők esetén beköszönt egy harmonikus és békés időszak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap csupa kapkodás és káosz lehet, melyet valahogy muszáj uralnia, különben teljesen kicsúszhat a talaj a lába alól. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mindezen kaotikus állapotok még csak nem is ön miatt alakulnak ki, hanem fõként környezte nemtörõdömsége és hozzá nem értése lehet a fõ kiváltó ok. Akárhogy is alakuljon a nap, este mindenképpen gondoskodjon a nyugodalmas pihenésérõl, különben teljesen széteshetnek mindennapjai. Ebben a káoszban legalább ön maradjon ép és egész!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak - Feltámadás Éve

Eljött számodra a teljes megújulás, az újjászületés éve, amely életen minden területén hatást fog gyakorolni. Kapcsolataid kezdetben komoly változásokon esnek át, a problémásak kiesnek, és sokkal jobbak lépnek a helyükre. Munkahelyeden vitákba és konfliktusokba keveredhetsz, és jó, ha tudod, hogy a nehéz időkben egymagadnak kell megküzdened a gondokkal, segítség nélkül. De mindetek után majd érkezik a megérdemelt jutalom is vagyis végre sikeres leszel és elismert a szakmádban, illetve további fejlődési lehetőséged nyílik. Igyekezz többet tenni a saját és a párod boldogságáért. Élvezd végre az életet, ismerkedj, barátkozz, járj társaságba. őszén és telén új energiákra találsz a kapcsolataidban. Az szinglik végre találkozhatnak a Nagy Ő-vel, a kapcsolatban élők pedig harmóniában és egyetértésben élhetnek a párjukkal.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: