Akarsz néhány meglepő dolgot tudni a barátaidról? Elég rátekinteni a csillagjegyükre, s máris kiderül, mit rejtegetned előled. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyekről.

Kos

Észrevetted már, hogy a Kos jegyében született barátodnak sebhely van a homlokán vagy a könyökénél? És arra felfigyeltél, hogy megvágta magát egy késsel, aminek a nyomát a mai napig viseli? Ez aligha meglepő, miután a csillagjegyek közül vele történik leggyakrabban baleset. Tele van energiával, ám időnként nem tudja megfelelően levezetni ezt a többletet, aminek aztán sérülés lesz az eredménye.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét....

Bika

A Bika akkor érzi elemében magát, amikor magával kell törődnie. Érzékeny, nem túlságosan beszédes, jó megfigyelő. Emellett gyakorlatias, értelmes, s gyors észjárásának köszönhetően szinte vonzza magához a pénzt. Munkájában mindig kiválóan teljesít. Gondoltad volna, hogy a kívülről kiegyensúlyozottnak tűnő Bika belül mennyire makacs és zsarnoki? Ám vélhetően ez az oka, hogy a céljait rövid időn belül el is éri.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A kellemes külsejű Ikrek meglehetősen finnyás és válogatós, amikor arról van szó, kivel lépjen közelebbi barátságba. Miután kettős jegyről van szó, kétféle személyiség rejtőzik a lelkében: egyfelől együttműködőnek, segítőkésznek és barátságosnak tűnik, ám a másik arca épp ennek ellentéte, előszeretettel szól bele a közeli barátok életébe, és ítélkezik tetteiken.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák érzékeny típus ugyan, de kifejezetten jól koordinálja az életét. A barátai problémái és szükségletei mélyen érintik, mindenkor együtt érez velük. Ki sem néznéd belőle, milyen hihetetlen bosszúra lenne képes, ha a jövőben ellenséggé válnátok. Nem könnyen bocsát meg senkinek, de az is igaz, ő abban a hitben él, hogy a legközelebbi barátok soha nem tudnának ártani neki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: