Az Oroszlán: „Nem nagy ügy.”

Az Oroszlán nagyban éli az életét, ezért amikor elhagyja a száját az a mondat, hogy „nem nagy ügy”, jobban teszed, ha nem hiszel neki. Valójában nagyon is nagy, ő ugyanis hajlamos mindent a szívére venni. Hiába tesz úgy, mintha mi sem történt volna, valószínűleg mélyen megbántva érzi magát. Jobban teszed, ha átöleled, és a bocsánatát kéred.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ne ítélkezzen túl szigorúan maga felett, kedves Oroszlán, ha a befektetett energiák és hatalmas erõfeszítések ellenére sem feltétlenül jönnek a kívánt eredmények, ugyanis, mint az ön által is ismeretes, vannak bizonyos tényezõk az egyenletben, melyek nem önön múltak. Ahogy múlik az idõ, amúgy is egyre több tapasztalat halmozódik majd fel önben az üggyel kapcsolatban, s akkor egyre inkább kezében tarthatja, vagy legalább is jobban kalkulálhat a külsõ tényezõkkel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Szűz: „Megértem/Értem.”

A Szűz szeret a mindentudó szerepében tetszelegni, hiszen számára alapvető, hogy átlássa a dolgokat. De be kellene ismernie, még az ő bölcsessége sem határtalan, és hogy léteznek dolgok, amiket egyszerűen nem érthet meg. Szóval, amikor lelkesen bólogat, hogy „persze, igen, értem”, kezdj el gyanakodni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Könnyen meglehet, hogy a mai napon családjával, kedvesével azon monfordírozna, ideje lenne kicsit gatyába rázni otthonukat, esetleg elvégezni néhány apróbb átalakítást, vagy lecserélni a jelenlegi bútorokat, dekorációt. Mivel mindenki máshogy képzeli el a változást, nem valószínû, hogy ma érdemben dûlõre is jutnak az ügyben, így alkalmasint érdemes a végleges döntést másnapra halasztani, amikorra is aludtak már rá egyet mindannyian.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az Achilles-sarkad a csillagjegyed alapján

A Mérleg: „Nem mondom el senkinek.”

A Mérleg sajnos még a legjobb barátai titkait sem képes megtartani. Ilyen a természete, egyszerűen imád pletykálni. Szóval, amikor lelkesen bizonygatja, nála biztonságban vannak a titkaid, mégis légy vele inkább óvatos. Csak olyasmit ossz meg vele, amivel nem hozod magad kellemetlen helyzetbe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Kedvese ma lehet, hogy az önnel való romantikázás helyett bizony dolgozni kényszerül. Ne aggódjon, párja nem vesztette el vonzalmát ön iránt, egyszerûen csak nagyon elfoglalt mostanában. Várjon türelmesen, foglalja le magát, amíg elvonul ez a teendõkkel teli idõszak és aztán, lehet, hogy már holnap, ismét élvezheti kedvese szerelmes társaságát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió: „Nem tudok megbocsátani.”

A Skorpió a bosszú megszállottja. Addig képes haragot tartani, amíg a sérelem teljesen jelentőségét veszti. De még ilyenkor sem ismerné be, hogy valójában már rég túltette magát a dolgon. Emelt fővel és büszkén jelenti ki, „nem tudok megbocsátani”, közben lehet, már nem is különösebben emlékszik a történtekre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai napon egy gyors anyagi segítségért fordulhat önhöz egy csoport, vagy társulás, akik számítanak önre, azonban, annak ellenére, hogy általában szívesen és azonnal igyekszik segíteni ilyen esetekben, most mégis érdemes a válasszal várnia egy napot, s alaposan megfontolni, vajon mikor is láthatja reálisan újra a kölcsönzött összeget, mert lehet, hogy még néhány, ezzel kapcsolatos információ nem került napvilágra. Türelem!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: