Az Oroszlán: „Nem nagy ügy.”

Az Oroszlán nagyban éli az életét, ezért amikor elhagyja a száját az a mondat, hogy „nem nagy ügy”, jobban teszed, ha nem hiszel neki. Valójában nagyon is nagy, ő ugyanis hajlamos mindent a szívére venni. Hiába tesz úgy, mintha mi sem történt volna, valószínűleg mélyen megbántva érzi magát. Jobban teszed, ha átöleled, és a bocsánatát kéred.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-02)

Amennyiben ma nem tölt egy percet sem hezitálással, hanem bízik önmagában, s csakis a jó dolgokra koncentrál, rendkívül sokat haladhat a teendõivel, ráadásul, pozitív hozzáállásának köszönhetõen, kifejezetten olyan embereket vonzhat maga köré, akik sokat segítenek is törekvései megvalósításában. Akarja a jót, kedves Oroszlán, s az valóra válik!

A Szűz: „Megértem/Értem.”

A Szűz szeret a mindentudó szerepében tetszelegni, hiszen számára alapvető, hogy átlássa a dolgokat. De be kellene ismernie, még az ő bölcsessége sem határtalan, és hogy léteznek dolgok, amiket egyszerűen nem érthet meg. Szóval, amikor lelkesen bólogat, hogy „persze, igen, értem”, kezdj el gyanakodni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-02)

Ma egy olyan, új feladat várhat önre, aminek elvégzésére, nagy türelemre és sok koncentrációra lehet szüksége, ám szerencsére, ezekben ma bõvelkedni is fog, kedves Szûz, így siker fogja koronázni cselekedeteit. Amennyiben valaki segítséget ajánl, úgy azt fenntartásokkal fogadja, ugyanis lehet, hogy, ha most más is belenyúl a munkájába, azzal végül csak több kárt csinál, mint hasznot.

A Mérleg: „Nem mondom el senkinek.”

A Mérleg sajnos még a legjobb barátai titkait sem képes megtartani. Ilyen a természete, egyszerűen imád pletykálni. Szóval, amikor lelkesen bizonygatja, nála biztonságban vannak a titkaid, mégis légy vele inkább óvatos. Csak olyasmit ossz meg vele, amivel nem hozod magad kellemetlen helyzetbe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-02)

Ma igencsak sokat dolgozhat valamin, ami ráadásul nem sok sikerrel kecsegtet, mégis mindenáron ki akarhatja kaparni a gesztenyét. Ha ez mégsem sikerülne, úgy ne hibáztassa magát, hisz legalább ön megpróbálta, ha viszont sikerrel jár, úgy most igencsak nagy meglepetést okozhat környezetének, aminek még nagyon pozitív vetületei is lehetnek a jövõre nézve!

A Skorpió: „Nem tudok megbocsátani.”

A Skorpió a bosszú megszállottja. Addig képes haragot tartani, amíg a sérelem teljesen jelentőségét veszti. De még ilyenkor sem ismerné be, hogy valójában már rég túltette magát a dolgon. Emelt fővel és büszkén jelenti ki, „nem tudok megbocsátani”, közben lehet, már nem is különösebben emlékszik a történtekre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-02)

Ma igyekezzen a szokásosnál is jobban odafigyelni, kedves Skorpió, mire, mennyit is költ, ugyanis könnyen kicsúszhat most pénzügyileg a lába alól a talaj, s akkor dõl, borulhat minden. Igyekezzen mindinkább a szinte alig látható, apróbb kiadásokra koncentrálni vizsgálódása közben, ugyanis nagy eséllyel eme csatornán szivárognak el a pluszai.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: