A Nyilas: „Azonnal megcsinálom.”

El ne hidd neki, mert nem, nem fogja. Ezt biztosra veheted, és általában azért, mert a Nyilas mindig talál valami még izgalmasabb elfoglaltságot, amiben úgy elmerül, hogy egyszerűen elfeledkezik az eredeti feladatáról. Néha még enni is elfelejt, szóval a neked megígért dolgok könnyedén kiröppenhetnek a fejéből.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A Bak: „Megígérem, hogy nem foglak kinevetni!”

A Bak szívesen hangoztatja magáról, hogy ő sosem ítélkezik, de ez valójában a legnagyobb hazugsága. Képtelen legalább magában nem ítéletet mondani másokról, úgyhogy készülj fel, mielőtt megvallod neki a legbensőbb titkaidat. Azt mondja, nem fog kinevetni, közben már előre dörgöli a tenyerét.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Bak. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Napi horoszkóp január 31. péntek – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

A Vízöntő: „Csak viccelek!”

A Vízöntő valójában maga sem tudja eldönteni, mikor mond igazat. Ami egyik pillanatban abszurd ötletnek tűnik, arról a másikban már azt gondolja, tökéletesen kivitelezhető. Elképesztő pókerarca van, szóval, amikor annyit mond, „csak viccelek”, az vagy igaz, vagy nem. Nála sosem tudhatod…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Kedves Vízöntõ, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

A Halak: „Csak egyszer akarom kipróbálni…”

A Halak függő típus, ezért ha valamire azt mondja, csak kipróbálni szeretné, abból tuti, hogy akár évekig tartó szenvedély kerekedik. Ezért neki sokkal jobban kellene vigyáznia, mit próbál ki, és mibe megy bele, a legjobb persze az lenne, ha maga előtt is beismerné, hogy egyszerűen képtelen mértéket tartani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-07)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Halak. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: