A Nyilas: „Azonnal megcsinálom.”

El ne hidd neki, mert nem, nem fogja. Ezt biztosra veheted, és általában azért, mert a Nyilas mindig talál valami még izgalmasabb elfoglaltságot, amiben úgy elmerül, hogy egyszerűen elfeledkezik az eredeti feladatáról. Néha még enni is elfelejt, szóval a neked megígért dolgok könnyedén kiröppenhetnek a fejéből.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap beilleszkedési, együttmûködési gondjai adódhatnak környezetével, mert valami, esetleg valaki miatt, nem szívesen csatlakozik egy elképzeléshez, ami végrehajtásához viszont ön szinte nélkülözhetetlen, kedves Nyilas! Ha nincs is ínyére a dolog, próbáljon meg pro-kontra listával dönteni, hogy odateszi-e magát, vagy sem, mert valahogy mégiscsak muszáj döntenie. Nem árulhat zsákbamacskát!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak: „Megígérem, hogy nem foglak kinevetni!”

A Bak szívesen hangoztatja magáról, hogy ő sosem ítélkezik, de ez valójában a legnagyobb hazugsága. Képtelen legalább magában nem ítéletet mondani másokról, úgyhogy készülj fel, mielőtt megvallod neki a legbensőbb titkaidat. Azt mondja, nem fog kinevetni, közben már előre dörgöli a tenyerét.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-10 - Ma sokat rágódhat valamin, amit nem ért szerelmében...

A Vízöntő: „Csak viccelek!”

A Vízöntő valójában maga sem tudja eldönteni, mikor mond igazat. Ami egyik pillanatban abszurd ötletnek tűnik, arról a másikban már azt gondolja, tökéletesen kivitelezhető. Elképesztő pókerarca van, szóval, amikor annyit mond, „csak viccelek”, az vagy igaz, vagy nem. Nála sosem tudhatod…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap folyamán egy új szintre juthat kapcsolata, esetleg egy barátság könnyen romantikus töltettel kezd bírni, esetleg hirtelen teljesen bele is szerethet az illetõbe. Mielõtt teljes odaadással belevetné magát egy ilyen jellegû kapcsolatba, s elkötelezné magát, adjon még egy kis idõt a dolognak, hogy még jobban megismerje rajongásának újdonsült tárgyát! Mindez azért is szükséges, mert lehet, hogy gondolatait beárnyékolja most az érzelmeibõl fakadó idealizmus, így lehet, most nem lát tisztán bizonyos dolgokat, melyek késõbb fontosak lehetnek.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak: „Csak egyszer akarom kipróbálni…”

A Halak függő típus, ezért ha valamire azt mondja, csak kipróbálni szeretné, abból tuti, hogy akár évekig tartó szenvedély kerekedik. Ezért neki sokkal jobban kellene vigyáznia, mit próbál ki, és mibe megy bele, a legjobb persze az lenne, ha maga előtt is beismerné, hogy egyszerűen képtelen mértéket tartani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma valami fontos változás indulhat el önben, kedves Halak, ami által kezdhet kételkedni karrierje, vagy egy párkapcsolata hosszútávú jövõjében. Mindezen hirtelen támadt kétely által kifejezetten gondot okozhat uralnia, rendeznie gondolatait, így ma semmiképpen se lépjen semmilyen irányba sem. Hogy megfelelõ döntést hozzon az üggyel kapcsolatban, meg kell várnia, míg teljesen letisztulnak önben a dolgok. Kitartás és türelem!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: