A Nyilas: „Azonnal megcsinálom.”

El ne hidd neki, mert nem, nem fogja. Ezt biztosra veheted, és általában azért, mert a Nyilas mindig talál valami még izgalmasabb elfoglaltságot, amiben úgy elmerül, hogy egyszerűen elfeledkezik az eredeti feladatáról. Néha még enni is elfelejt, szóval a neked megígért dolgok könnyedén kiröppenhetnek a fejéből.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

A Bak: „Megígérem, hogy nem foglak kinevetni!”

A Bak szívesen hangoztatja magáról, hogy ő sosem ítélkezik, de ez valójában a legnagyobb hazugsága. Képtelen legalább magában nem ítéletet mondani másokról, úgyhogy készülj fel, mielőtt megvallod neki a legbensőbb titkaidat. Azt mondja, nem fog kinevetni, közben már előre dörgöli a tenyerét.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Bak ma felfedezheti magában, hogy a spiritualitás és a lelkiek mennyivel nagyobb szerepet játszanak életében, mint az anyagiak és a materiális világ. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a pénzügyeket figyelmen kívül hagyná, hanem inkább azt, hogy a mai nap során sokkal inkább fogja értékelni majd szerettei, barátai társaságát, mintsem a szakmai sikereket, s ez jól is van így, hiszen az életben, bár szükséges némi pénz, de nem az a fõ cél, ahogy azt sokan gondolják. A pénz csak egy eszköz, hogy elérjük céljainkat, hát úgy is érdemes vele bánni, s ön ezt, helyesen, pontosan így is gondolja!

A Vízöntő: „Csak viccelek!”

A Vízöntő valójában maga sem tudja eldönteni, mikor mond igazat. Ami egyik pillanatban abszurd ötletnek tűnik, arról a másikban már azt gondolja, tökéletesen kivitelezhető. Elképesztő pókerarca van, szóval, amikor annyit mond, „csak viccelek”, az vagy igaz, vagy nem. Nála sosem tudhatod…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A mai nap egy remek lehetõséget kínál a Vízöntõ számára, hogy kikapcsolódjon, feltéve, ha észreveszi a környezetében zajló szervezkedést. Ha meglelte a mára tökéletes programot köreiben, ne is habozzon tovább, kezdjen lelkes készülõdésbe, mert ma egy egészen új világ tárulhat a szeme elé. Feltûnhet a múltból egy régi ismerõs, aki remek lehetõségeket kínálhat szakmailag önnek, de legalább ugyanakkor eséllyel történhet meg mindez egy idegennel is, akivel csak úgy, egészen véletlenül hozza össze a sors, s egy hosszas és érdekfeszítõ beszélgetés végére juthatnak el odáig, hogy máris közös terveket szövögessenek. Ha pedig, valamilyen elõre nem látható oknál fogva mégsem ennek szellemében alakulna az este, még mindig nagy az esélye egy izgalmakkal teli szerelmi kalandnak, melyet, amennyiben szingliként éri a helyzet, érdemes kihasználnia!

A Halak: „Csak egyszer akarom kipróbálni…”

A Halak függő típus, ezért ha valamire azt mondja, csak kipróbálni szeretné, abból tuti, hogy akár évekig tartó szenvedély kerekedik. Ezért neki sokkal jobban kellene vigyáznia, mit próbál ki, és mibe megy bele, a legjobb persze az lenne, ha maga előtt is beismerné, hogy egyszerűen képtelen mértéket tartani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Talán meglehetõsen furcsán hangzik, de néha jobb szerencsésnek, mint jó problémamegoldónak lenni, s e tény igazságtartalmát ma könnyen, saját bõrén is megtapasztalhatja. Az esti órákban, ha hajlandó kicsit kimozdulni és szórakozni, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan valakivel, aki a szakmai kihívások és lõremenetel terén remek szövetségesnek ígérkezik, kérdés, vajon tényleg csak ez van e a háttérben? S vajon, ha nem csak errõl van szó, akkor végül is mirõl? Nos, kedves Halak, nem kétséges, hogy ez a feladat ma önre vár, hogy kiderítse!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: