A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Nem mondhatjuk meg pontosan, mikor csap majd be a villám, de segíthetünk rávezetni, hogy milyen helyen történik majd meg a nagy találkozás. Ezt mondják a csillagok arról, hol fog utolérni Ámor nyila.

Június havi horoszkóp: 3 jegynek nagy meglepetés, 4 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás!

Kos (március 21 – április 19)

Páratlan életerő lakozik benned, ezért egyértelműen olyan társra van szükséged, aki képes lépést tartani az erős akaratoddal. A lelki társad a mozgalmas nagyváros utcáin elhaladó tömegben van elrejtve, legyen ez akár a lakóhelyed belvárosa, vagy egy utazás során meglátogatott varázslatos hely, ahol sok-sok ember között járod az utadat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai egy remek napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos, amikor is ékesen megjelenõ nagylelkûsége által méltán vívhatja ki környezete megbecsülését és tiszteletét. Érdemes most élnie tehát minden olyan alkalommal, amikor is, most különösebb megterhelés nélkül, mások segítségére lehet. Ilyen esetekben nem csak az aktuális jótettétõl érzi majd magát különösen elégedettnek, hanem attól is, hogy most sok, fontos embert is lekötelezhet segítõkészségével!

Bika (április 20 – május 20)

Bika jegyűként a szokások kedvelője vagy, szereted a megalapozott, családias környezetet. Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy lelki társad egy olyan helyen várakozik rád, melyet már régóta ismersz és szeretsz, például a kedvenc kávézód, az edzőtermed, vagy akár a közvetlen szomszédságod. Nem árt nyitott szemmel járni, ha legközelebb arra jársz,

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Augusztus elsõ napján a Bikának könnyen meggyûlhet a baja egy közelgõ esemény, összejövetel, vagy rendezvény szervezésével, lebonyolításával, amihez így mindenképpen kénytelen lesz valakinek a segítségét kérni. A legnagyobb bonyodalmat ezúttal az a szervezetlenség okozza, ami az idõpontok borulásából fakad. Kapkodás helyett érdemes leülni nyugodtan egy picit, oda, ahol biztosan senki sem zavarja és gyorsan átdolgoznia a menetrendet, hogy újra helyére tegye a dolgokat, legalábbis, amennyire csak lehet. Az ön szervezõképességével ez nem lehet probléma!

Ikrek (május 21- június 20)

Példátlanul jó társalgó vagy, még ha nem is mindig sikerül a legszellemesebben válaszolni, remek hallgatóság vagy. A csiszolatlan gyémánt, akit keresel, biztos, hogy észre fogja venni a ragyogásodat egy étterem bárpultjánál, egy mesés hotelben vagy akár egy repülőtéri társalgóban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Rák (június 21 – július 22)

Gondoskodó és védelmező vagy a szeretteiddel, emiatt a múltban többször is becsaptak és kihasználtak. Az igaz lelkitársad hozzád hasonlóan a Hold gondoskodó erőihez hangolódott, amely az uralkodó égitest számodra. A társad egy kutyasétáltató parkban, a gyermeked közeli játszóterén, vagy a váróteremben lesz, amikor egy barátodat viszed haza az orvostól. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

Ez a 4 csillagjegy sosem ismerné be a hibáit

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: