A görög isteneket és istennőket kifejezetten élethűen ábrázolták, mindegyiküknek megvan a maga tulajdonsága, története, sorsa, így nem meglepő, ha jellemzőik a csillagjegyekkel is nagyon sok hasonlóságot mutatnak. Nos, melyik görög istenre vagy istennőre hasonlítasz a leginkább? Izgalmas részletek következnek.

Mindegyik csillagjegy különleges tulajdonsággal is rendelkezik, s miután a görög mitológiában is komoly szerep jutott az állatövi csillagképeknek, a kettő közötti kapcsolat igen szoros. Azt is mondhatnánk, az égbolt ókori görög istenekkel van tele.

Elképesztő női horoszkóp, ami mindent elárul rólad! Ezt sose gondoltad volna!

Kos: Árész

A két legfőbb isten, Zeusz és Héra fia Árész, a háború istene, az ő bőrébe bújhatna a Kos. Időnként olyan érzésed lehet, valódi isten rejlik a lelkedben, ám valamilyen oknál fogva mégiscsak a halandók közé keveredtél. Tény, amit egyszer elhatározol, attól nem tágítasz, s bármi áron is, de véghezviszed. Nem könnyen barátkozol, de az a néhány ember, akit valódi barátként tartasz számon, valóban az is. Hűséges vagy hozzájuk, s törődsz velük, segítesz céljaik megvalósításában.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Bika: Hesztia

Az otthon, a családi tűzhely istennője, Hesztia illik a Bikához a leginkább. Odaadó barát vagy, a hűséget, a megbízhatóságot mindennél többre értékeled, s miután kiváló az emlékezőtehetséged, nem mulasztod el szeretteidet felköszönteni születésnapjukon. Amikor pedig vigaszra szorulnak, azonnal ott teremsz. Irtózol a konfliktusoktól, legszívesebben megszüntetnéd az emberek közötti ellentéteket, hogy ezáltal tehesd jobb hellyé a világot. S ez az, amit a többiek tisztelned benned.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Ikrek: Erósz

Epekedsz a tudás iránt, vonz a szépség, ami érthető is, hiszen az Ikrek jegyhez tartozó Erósz, a szerelem istene – legalábbis a későbbi mondák szerint – nem más, mint Aphrodité és Árész fia. S bár Erósztaz ősi sötétség, Khaosz gyermekeként is említik, képes volt a zűrzavart harmóniává változtatni. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, hiszen olyan pozitív energia, kedvesség árad belőled, amit máshol nem lelnének meg.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Rák: Artemisz

A Rák a vadászat istennője, Artemisz jellemvonásait hordozza a leginkább. S bár szépséged vitathatatlan, a külsőség nem igazán fontos számodra. Sokkal többet jelent az érintetlen természet, az emberi kapcsolatok. Párkapcsolatban hűséges és nagyon ragaszkodó vagy. S miután Artemisz segít a szülésnél, védelmezi a nőket és a gyermekeket, a szívósság mellett gondoskodó hajlammal is felvérteztek az istenek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Nagy szerencsének örülhet ez a 3 csillagjegy a következő fél évben. Pénz, karrier, szerelem... nekik minden összejön most

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: