A görög isteneket és istennőket kifejezetten élethűen ábrázolták, mindegyiküknek megvan a maga tulajdonsága, története, sorsa, így nem meglepő, ha jellemzőik a csillagjegyekkel is nagyon sok hasonlóságot mutatnak. Nos, melyik görög istenre vagy istennőre hasonlítasz a leginkább? Izgalmas részletek következnek.

Mindegyik csillagjegy különleges tulajdonsággal is rendelkezik, s miután a görög mitológiában is komoly szerep jutott az állatövi csillagképeknek, a kettő közötti kapcsolat igen szoros. Azt is mondhatnánk, az égbolt ókori görög istenekkel van tele.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-08 - A mai nap kifejezetten kedvez a romantikának...

Kos: Árész

A két legfőbb isten, Zeusz és Héra fia Árész, a háború istene, az ő bőrébe bújhatna a Kos. Időnként olyan érzésed lehet, valódi isten rejlik a lelkedben, ám valamilyen oknál fogva mégiscsak a halandók közé keveredtél. Tény, amit egyszer elhatározol, attól nem tágítasz, s bármi áron is, de véghezviszed. Nem könnyen barátkozol, de az a néhány ember, akit valódi barátként tartasz számon, valóban az is. Hűséges vagy hozzájuk, s törődsz velük, segítesz céljaik megvalósításában.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika: Hesztia

Az otthon, a családi tűzhely istennője, Hesztia illik a Bikához a leginkább. Odaadó barát vagy, a hűséget, a megbízhatóságot mindennél többre értékeled, s miután kiváló az emlékezőtehetséged, nem mulasztod el szeretteidet felköszönteni születésnapjukon. Amikor pedig vigaszra szorulnak, azonnal ott teremsz. Irtózol a konfliktusoktól, legszívesebben megszüntetnéd az emberek közötti ellentéteket, hogy ezáltal tehesd jobb hellyé a világot. S ez az, amit a többiek tisztelned benned.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Erósz

Epekedsz a tudás iránt, vonz a szépség, ami érthető is, hiszen az Ikrek jegyhez tartozó Erósz, a szerelem istene – legalábbis a későbbi mondák szerint – nem más, mint Aphrodité és Árész fia. S bár Erósztaz ősi sötétség, Khaosz gyermekeként is említik, képes volt a zűrzavart harmóniává változtatni. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, hiszen olyan pozitív energia, kedvesség árad belőled, amit máshol nem lelnének meg.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák: Artemisz

A Rák a vadászat istennője, Artemisz jellemvonásait hordozza a leginkább. S bár szépséged vitathatatlan, a külsőség nem igazán fontos számodra. Sokkal többet jelent az érintetlen természet, az emberi kapcsolatok. Párkapcsolatban hűséges és nagyon ragaszkodó vagy. S miután Artemisz segít a szülésnél, védelmezi a nőket és a gyermekeket, a szívósság mellett gondoskodó hajlammal is felvérteztek az istenek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

5 idézet a csillagjegyed szerint, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: