Nehogy azt hidd, hogy az istennők mindenáron kiakarnak veled babrálni, hogy örömüket lelik abban, hogy próbák elé állítanak, hogy sírni, szenvedni vagy küzdeni látnak. Hiszed vagy sem, de érted teszik. Azt akarják, hogy tanulj, fejlődj, tedd jobbá a kapcsolatodat vagy pont, hogy engedd el végre el, mert lejárt az időtök. Az idén vajon melyik sötét istennő kíván leckét adni neked és nehezíti meg ezért a párkapcsolatodat?

Kos - Itzpapalotl

Ītzpāpālōtl egy félelmetes harcos azték harcos, aki az éjszaka és a csillagok istennője. Tamoanchan-ban, a Paradicsomban uralkodik az odajutott áldozatok, lelkek felett. Különböző harcokba, vitákba fog keverni, ahol végre megvédheted az érdekeidet, nézeteidet, hitedet és persze önmagadat. Ám nem mindegy majd, hogy ezt miként teszed! Nem csak erővel lehet harcolni! Meg kell tanulnod, hogy nem csak a saját igazságod a legfontosabb, hanem az egyetértés, a békesség, és nem a státuszod, erőt fitogtatása. Ha helyesen kezeled a vitás helyzeteket, partnereddel megtalálhatjátok kapcsolatotokban az egyenlőséget, a végtelen szeretetet és türelmet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy mindenkiben a szépet, a jót látja...

Bika - Nótt

Nótt a skandináv éjszaka, és a sötétség istennője. Nótt és fia, a fény istene Dagr a világ teremtéséhez köthetőek, akik segítenek fenntartani az egyensúlyt. Nótt célja, hogy megtaláld az egyensúlyt a párod és közted. Ehhez viszont változtatni kell a megadó, olykor megalázkodó, behódoló és egyenesen féltékeny, birtokló magatartásodon. Kemény leckékkel készül Nótt, hogy rábírjon arra, hagyjatok fel az alá-fölé rendelt szerepekkel és hogy kivívd pároddal szemben az egyenlőséget és elérd, hogy tiszteljen, megbecsüljön és akár kivegye a részét a háztartásból, a gyereknevelésből, hogy ne mindent egyedül neked keljen csinálnod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek - Hekaté

A görög Hekaté istennő a boszorkányság, a varázslás, a sötétség és az éjszaka úrnője. Az a legfőbb célja, hogy megváltoztasd a kapcsolatod minőségét. Olyan eseményeket idézhet elő, amire egyszerűen azt fogod mondani „nem hiszem el, ha nem velem történik”. Szabályosan felforgatja a szerelmi életedet, olyan új fajta helyzetekbe rángat bele, amelyek megkívánják majd józan gondolkodásodat és hogy kezedbe vedd az irányítást. Talán kedvesed irreális elvárásokkal áll elő, új hóbortjai lesznek, megváltozik és neked meg kell tanulnod kezelni, de még akár észhez is téríteni! AZ istennő tudni akarja mennyit viselsz el és hogyan reagálsz ilyen helyzetekre!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák - Lilith

Lilith a sumér termékenységi, a pusztítás és a Fekete Hold istennője. Megtanít arra, hogy kezeld a pároddal szembeni tehetetlen, frusztrált agressziódat, hogyan alakítsd át teremtő energiává, hiszen ez a célravezető, nem pedig a felrobbanás vagy az eltűrés. Nem csak nehéz helyzetekbe kever de ráadásul úgy alakítja az eseményeket, hogy azt érezd, nem az történik veled, mint amire vágytál, amit elképzeltél. Idővel fogod csak belátni, hogy nem is az volt az utad. Engedd, hogy Lilith vezessen, és ha nehéz leckék elé is nézel, tiéd lesz a győzelem. Előbb le kell rombolni az akadályokat, a nehézségeket, a rossz szokásokat önmagadban és a kapcsolatodban és utána lehet ismét építkezni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: