Nehogy azt hidd, hogy az istennők mindenáron kiakarnak veled babrálni, hogy örömüket lelik abban, hogy próbák elé állítanak, hogy sírni, szenvedni vagy küzdeni látnak. Hiszed vagy sem, de érted teszik. Azt akarják, hogy tanulj, fejlődj, tedd jobbá a kapcsolatodat vagy pont, hogy engedd el végre el, mert lejárt az időtök. Az idén vajon melyik sötét istennő kíván leckét adni neked és nehezíti meg ezért a párkapcsolatodat?

Kos - Itzpapalotl

Ītzpāpālōtl egy félelmetes harcos azték harcos, aki az éjszaka és a csillagok istennője. Tamoanchan-ban, a Paradicsomban uralkodik az odajutott áldozatok, lelkek felett. Különböző harcokba, vitákba fog keverni, ahol végre megvédheted az érdekeidet, nézeteidet, hitedet és persze önmagadat. Ám nem mindegy majd, hogy ezt miként teszed! Nem csak erővel lehet harcolni! Meg kell tanulnod, hogy nem csak a saját igazságod a legfontosabb, hanem az egyetértés, a békesség, és nem a státuszod, erőt fitogtatása. Ha helyesen kezeled a vitás helyzeteket, partnereddel megtalálhatjátok kapcsolatotokban az egyenlőséget, a végtelen szeretetet és türelmet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Csillagjegyed elárulja mi a legnagyobb bűnöd az életedben. Magadra ismertél?

Bika - Nótt

Nótt a skandináv éjszaka, és a sötétség istennője. Nótt és fia, a fény istene Dagr a világ teremtéséhez köthetőek, akik segítenek fenntartani az egyensúlyt. Nótt célja, hogy megtaláld az egyensúlyt a párod és közted. Ehhez viszont változtatni kell a megadó, olykor megalázkodó, behódoló és egyenesen féltékeny, birtokló magatartásodon. Kemény leckékkel készül Nótt, hogy rábírjon arra, hagyjatok fel az alá-fölé rendelt szerepekkel és hogy kivívd pároddal szemben az egyenlőséget és elérd, hogy tiszteljen, megbecsüljön és akár kivegye a részét a háztartásból, a gyereknevelésből, hogy ne mindent egyedül neked keljen csinálnod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Ikrek - Hekaté

A görög Hekaté istennő a boszorkányság, a varázslás, a sötétség és az éjszaka úrnője. Az a legfőbb célja, hogy megváltoztasd a kapcsolatod minőségét. Olyan eseményeket idézhet elő, amire egyszerűen azt fogod mondani „nem hiszem el, ha nem velem történik”. Szabályosan felforgatja a szerelmi életedet, olyan új fajta helyzetekbe rángat bele, amelyek megkívánják majd józan gondolkodásodat és hogy kezedbe vedd az irányítást. Talán kedvesed irreális elvárásokkal áll elő, új hóbortjai lesznek, megváltozik és neked meg kell tanulnod kezelni, de még akár észhez is téríteni! AZ istennő tudni akarja mennyit viselsz el és hogyan reagálsz ilyen helyzetekre!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

Rák - Lilith

Lilith a sumér termékenységi, a pusztítás és a Fekete Hold istennője. Megtanít arra, hogy kezeld a pároddal szembeni tehetetlen, frusztrált agressziódat, hogyan alakítsd át teremtő energiává, hiszen ez a célravezető, nem pedig a felrobbanás vagy az eltűrés. Nem csak nehéz helyzetekbe kever de ráadásul úgy alakítja az eseményeket, hogy azt érezd, nem az történik veled, mint amire vágytál, amit elképzeltél. Idővel fogod csak belátni, hogy nem is az volt az utad. Engedd, hogy Lilith vezessen, és ha nehéz leckék elé is nézel, tiéd lesz a győzelem. Előbb le kell rombolni az akadályokat, a nehézségeket, a rossz szokásokat önmagadban és a kapcsolatodban és utána lehet ismét építkezni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon sokat fejlõdhet, s egyben haladhat dolgaival, kedves Rák, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy remekül szervezte meg a napját, s ennek megfelelõen, egy lineáris teljesítményt képes mutatni. Összeszedettsége környezetére nézve is ragadós lehet, így megeshet, hogy egyesek követhetik példáját és ez mindenképpen dicséretes!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: