Tudjuk, hogy a Nap és a csillagok állása befolyással bír az élet minden területére, a személyiségünktől kezdve a párkapcsolataink sikerességéig. A legtöbben azt is nehezen hiszik el, hogy a születési hónapjuk mennyi mindent elárul róluk. Pedig most pontosan arról olvashatsz, hogy 2019-ben mennyire leszel szerencsés, vagy mennyire nem – és mindez csupán a hónapon múlik, melyben születtél.

HA JANUÁRBAN SZÜLETTÉL

Az utóbbi néhány év talán vicces és szórakoztató volt, de most már ideje megkomolyodnod a jövőddel kapcsolatban. 2019 a teljesítmény és az önmegismerés éve lesz, amikbe muszáj némi energiát fektetned. Lépj egy lépést hátra, és vedd szemügyre az álmaidat és a céljaidat. Mennyire akarod elérni őket? A 2019-ben hozott döntéseid vagy teljesen visszatartanak, vagy még inkább feléjük löknek, úgyhogy nem vehetsz semmit sem félvállról. Az erő a te kezedben van, a kérdés csak az, hogy mire használod.

A csillagjegyedhez tartozó kulcs, amivel felszabadíthatod a benned rejlő hálát

HA FEBRUÁRBAN SZÜLETTÉL

Az egész idei évben erődön felül teljesítettél és dolgoztál, és most ideje learatni mindazt, amit vetettél. Bár rossz döntés lenne teljesen elengedni magad a következő évre, mert a régi rossz szokások így könnyen visszatérnek, nyugodtan élvezd a kemény munka gyümölcsét. Az esély, hogy 2019-ben is elérj valami nagyot, bizony fennáll. Kezdd azzal az évet, hogy kitűzöl magad elé új célokat, amik segítenek majd a helyes ösvényen maradni.

HA MÁRCIUSBAN SZÜLETTÉL

Az elmúlt években komoly kihívásokkal és hátráltató tényezőkkel kerültél szembe, amik megtanítottak szívósnak lenni és fáradhatatlanul dolgozni. Jelentős célokat tűztél ki magad elé, de az utóbbi időben úgy érzed, ezeket lehetetlenség teljesíteni. Ne hagyd, hogy mindez lelombozzon. 2019 nem arról fog szólni, hogy túlteljesíted önmagad, hanem megadja az esélyt, hogy kipihend és összeszedd magad, mindezt egy ígéretesebb jövő érdekében. Ne becsüld alá ezt a lehetőséget.

HA ÁPRILISBAN SZÜLETTÉL

Jó híreink vannak: 2019 számodra a szerelem éve lesz. Ha még szingli vagy, idén biztosan megtalálod majd azt a valakit, akire mindig is vártál. Ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem arra, hogy kimozdulj, és új emberekkel találkozz. Használd ki a meghívásokat, és légy nyitott minden új ismerősre. Sosem tudhatod, hogy a „nagy Ő” merre rejtőzik. Ha van párkapcsolatod, ebben az évben egy egészen új szintre fog emelkedni. Törd át a magad köré épített falakat, légy sebezhető, és hagyd, hogy a párod felfedezhesse a valódi énedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: