NYILAS

Ha egy szóvan kellene jellemeznek a nyilasok és a hűség viszonylatát, azt mondanám: nem. Két szóban: nem hűségesek. De van egy megoldás. A nyilas a legszabadabb csillagjegy: számukra a saját szabadságuk a legfontosabb. Ha azt érzik, a házasságukban, párkapcsolatukban a partnerük megadja nekik a kellő lelki, érzelmi szabadságot és hagyja őket élni a saját életüket, ha meghagyják nekik a teret, akkor tudnak hűségesek lenni mind testileg, mind lelkileg. Ha azt érzik viszont, hogy szorul a hurok, akkor menekülőre fogják.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BAK

Fogok egyszer írni egy bejegyzést arról, mely csillagjegyek a legjobb barátok, nos, a bakok köztük lesznek. Ahogyan a baráti kapcsolataikban, úgy a párkapcsolataikban is hasonlóan “működnek”. Ha jó nekik ott, ahol vannak, ha a párjuktól megkapják a figyelmet, szabadságot, törődést, akkor eszükbe sem jut máshová pislogni. Ha viszont a párjuk (vagy barátjuk) megbántja őket, képesek egy perc alatt összecsomagolni és új életet kezdeni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Intuíciója valami rosszat sugallhat, ami rányomja pecsétjét egész napjára és szorongó érzéssel tölti el. Valószínûleg egy múltbéli esemény gondolata zaklatta fel és attól szabadulna, de nem tud. Próbáljon meg egy kedves barátjával beszélni errõl az érzésrõl, ami idõrõl-idõre elborítja, hátha egy jó tanáccsal, vagy életszemlélettel segíthet önnek, hogy többet ne jelentsen gondot ez a képzet.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, akik új életet kezdenek 2020-ban!

VÍZÖNTŐ

Egy racionális csillagjegy, aki precízen, pontosan, eltökélten és céltudatosan éli az életét. Ha feladatot kap, megcsinálja. Ha problémával néz szembe, megoldja. Ha házasságot kötsz vele, akkor ő a talpától a feje búbjáig lesz a te párod, 100%-ban, megbízhatóan, betonszilárdan. Jó döntés hozol, ha őt választod életed párjául, de vigyázz: ha megbántod, megcsalod, azzal megzavarod őt, ő meg téged. Neki, amíg tart a párkapcsolat, nem fog eszébe jutni a hűtlenség: 100%-ban számíthatsz a hűségére. 

HALAK

A rózsaszín csillagjegy a szívével lát. Nagyon egyszerű dolga van egy halak szülött párjának lenni, ugyanis a halak hűségesek, ha napi szinten megbirizgálod a szívüket. Van rajtuk egy rózsaszín nyomógomb, amit naponta meg kell nyomni (= meg kell őket dícsérni, a hajukat, a főztjüket, a szemük színét, mondani kell nekik, hogy szereted őket, hogy büszke vagy rájuk, vinni kell nekik alkalomadtán meglepi csokit) és ha te ezt szorgalmasan megteszed velük minden áldott nap, akkor a halaknak eszük ágába nem jut elcsámborogni máshová. Ha nem kapják meg a kellő rajongást, akkor viszont csámborognak oda, ahol megkapják. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Nõnek a feje felett a felhõk, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: