NYILAS

Ha egy szóvan kellene jellemeznek a nyilasok és a hűség viszonylatát, azt mondanám: nem. Két szóban: nem hűségesek. De van egy megoldás. A nyilas a legszabadabb csillagjegy: számukra a saját szabadságuk a legfontosabb. Ha azt érzik, a házasságukban, párkapcsolatukban a partnerük megadja nekik a kellő lelki, érzelmi szabadságot és hagyja őket élni a saját életüket, ha meghagyják nekik a teret, akkor tudnak hűségesek lenni mind testileg, mind lelkileg. Ha azt érzik viszont, hogy szorul a hurok, akkor menekülőre fogják.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BAK

Fogok egyszer írni egy bejegyzést arról, mely csillagjegyek a legjobb barátok, nos, a bakok köztük lesznek. Ahogyan a baráti kapcsolataikban, úgy a párkapcsolataikban is hasonlóan “működnek”. Ha jó nekik ott, ahol vannak, ha a párjuktól megkapják a figyelmet, szabadságot, törődést, akkor eszükbe sem jut máshová pislogni. Ha viszont a párjuk (vagy barátjuk) megbántja őket, képesek egy perc alatt összecsomagolni és új életet kezdeni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp: Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha...

VÍZÖNTŐ

Egy racionális csillagjegy, aki precízen, pontosan, eltökélten és céltudatosan éli az életét. Ha feladatot kap, megcsinálja. Ha problémával néz szembe, megoldja. Ha házasságot kötsz vele, akkor ő a talpától a feje búbjáig lesz a te párod, 100%-ban, megbízhatóan, betonszilárdan. Jó döntés hozol, ha őt választod életed párjául, de vigyázz: ha megbántod, megcsalod, azzal megzavarod őt, ő meg téged. Neki, amíg tart a párkapcsolat, nem fog eszébe jutni a hűtlenség: 100%-ban számíthatsz a hűségére. 

HALAK

A rózsaszín csillagjegy a szívével lát. Nagyon egyszerű dolga van egy halak szülött párjának lenni, ugyanis a halak hűségesek, ha napi szinten megbirizgálod a szívüket. Van rajtuk egy rózsaszín nyomógomb, amit naponta meg kell nyomni (= meg kell őket dícsérni, a hajukat, a főztjüket, a szemük színét, mondani kell nekik, hogy szereted őket, hogy büszke vagy rájuk, vinni kell nekik alkalomadtán meglepi csokit) és ha te ezt szorgalmasan megteszed velük minden áldott nap, akkor a halaknak eszük ágába nem jut elcsámborogni máshová. Ha nem kapják meg a kellő rajongást, akkor viszont csámborognak oda, ahol megkapják. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: