Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon impulzív személyiségek. Képesek rá, hogy állandóan harcra buzdítsák a környezetükben lévőket. Fontos számukra, hogy szenvedéllyel, tűzzel csináljanak mindent az életben. Ezt a hozzáállást nagyon jól el lehet lesni tőlük. Megmutatják számunkra, hogy a tettek ereje a leghatalmasabb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Szenvedély van a levegõben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felõl a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek képesek megmutatni a leginkább, hogy hogyan kell jól élni az életet. Hogyan kell bölcsen, szervezetten, biztonságosan élni. Hogyan kell kitartóan küzdeni mindenért, amit szeretnénk elérni az életben, mert a sült galamb senkinek nem fog a szájába repülni. A tudás hatalom, ami számukra akár mottó is lehetne.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-08 - Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része szerelmi téren...

Mérleg

A Mérlegek arra ösztökélnek másokat, hogy mindent pozitív irányból közelítsenek meg. Segítenek minket abban, hogy kedvesen, tiszta szívvel forduljunk a világ felé és mindenben legyünk képesek meglátni a jót. Hatásukra a lelkünk kifinomultabb lehet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erõ, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetõdõbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A titokzatos Skorpiók példát állítanak elénk a ravaszságukkal. Képesek rá, hogy a legnagyobb csatákat is a legkisebb felkavarodás nélkül vigyék véghez. Kellő jártassággal és logikával mindent el lehet érni, anélkül, hogy közben bármilyen nehézségbe is ütköznénk, tartják a Skorpiók. A spiritualitás és a természetfeletti képességek elsajátítása sem áll messze tőlük.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: