Nyilas

A Nyilasok kifejezetten szabad szellemű emberek, akik megmutatják számunkra, hogy milyen az, amikor valaki nem feszeng semmin. Nagyon szeretik a kalandokat, a kihívásokat, járni a világot, új dolgokat kipróbálni. Velük sok érdekes tapasztalatban lehet részed. A humorérzékük alapvetően páratlan.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok általában kimértek, soha nem hirtelen típusok, akik mindig képesek higgadtak maradni és nem hagyni, hogy az érzelmeik átvegyék a kontrollt felettük. Arra tanítanak, hogy előbb mindig gondolkodj, aztán cselekedj. Maradj logikus, megfontolt és bölcs. Ne csak álmodozz, hanem tegyél is érte. Kellő kitartással mindent elérhetsz, amit akarsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyek két nagy csoportja - A 6 gyengéd, családcentrikus nő és 6 nő, akik mindig megcsalják a párjukat!

Vízöntő

A Vízöntők az egyediség jelképei. Ők azok, akik soha nem akarják megjátszani magukat és arra ösztönöznek másokat is, hogy önmagukat adják, ami mellettük meglepően egyszerűen is megy, hiszen sosem támasztanak lehetetlen elvárásokat mások felé. Segítenek abban, hogy elfogadjuk önmagunkat és hogy legyünk büszkék arra, amit csinálunk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak megmutatják számunkra, hogy a kedvesség, a türelem és a megértés mennyire fontos a világban. Ezek nélkül az erények nélkül nem lehet boldogan és kiegyensúlyozottan élni. A legtoleránsabb jegy, aki arra ösztönöz másokat, hogy ne adják fel az álmaikat, még ha azok kissé földtől elrugaszkodottak is. Bebizonyítják, hogy az érzelmesség nem egyenlő a gyengeséggel.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: