Nyilas

„Bátran szembenézek életem minden eseményével.”

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Akármilyen lazának is tűnj, még te is tudsz félni a változásoktól és attól, hogy mit hoz a holnap. Ám ez a mantra megnyugtatja a lelkedet és erőt ad ahhoz, hogy bármi is jöjjön, te szembenézz vele. Hidd el, minden helyzetben képes vagy helytállni. Ezek a szituációk nem mumusok, hanem tanárok, amik értékes leckéket rejtenek számodra.

Heti angyalhoroszkóp november 27-december 3.: Merd kimondani a vágyadat

Bak

„Boldoggá és sikeressé tudom tenni életemet.”

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nem mindig vagy annyira magabiztos, mint amennyire mutatod magad. Még te is tudsz kételkedni magadban és a képességeidben. Félsz a jövőtől és a lehetséges kudarcoktól, ezért is törekszel annyira a biztonságra. Ám ezt anélkül is elérheted, hogy rágörcsölnél. Például ezzel a mantrával, ami megnyugtat és erőt ad.

Vízöntő

 „Megbízok megérzéseimben, mert egyre intuitívabb vagyok.”

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pedig általában nagyon jók a megérzéseid és sokszor be is válnak. Ám mégis kételkedsz bennük. Mi van, ha önbecsapás az egész? Utána meg korholod magadat, hogy nem hallgattál magadra és valóban megtörtént. Ezért kell ez a mantra, hogy végre igazán higgy a megérzéseidben!

Mi vár rád a szerelemben? - A Vénusz egész évben hatással lesz rád.

Halak

„Napról napra egyre boldogabbá, egyre teljesebbé válik életem.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valahol a lelked legmélyén félsz attól, hogy sosem leszel boldog. Nem bízol eléggé magadban és a képességeidben, sem abban, hogy szerethető vagy. De ez a mantra megtanít a boldogságra és arra, hogy végre teljes embernek érezd magad, akit szeretnek, aki összhangban van magával és a világgal és minden vágya elérhetővé válik.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: