Oroszlán

Ha nem szoktál hozzá, akkor meglehetősen furcsának tűnhet, hogy az Oroszlán állandóan játszik, számára színház az egész világ. Gond nélkül formálja a saját jellemére a filmekben látott szereplők jellemvonásait, sőt akár az akcentusukat is átveheti. Nincs más megoldás, őt el kell fogadnod olyannak, amilyen, hagyd rá a színészkedést, szeretetedet, támogatásodat, figyelmedet nemcsak nagyra értékeli, de viszonozza is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Ma egy kifejezetten felszabadító, jókedvû nap várhat önre, kedves Oroszlán, különösen, ha úgy is áll mindenhez, s elhessegeti maga mellõl a rossz érzéseket. Annál is inkább, mivel a pozitív gondolkodás ma megsokszorozódhat a kozmosz által, így biztosan megéri majd kihasználni ezen energiák, dolgaira vetített, jótékony hatását.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Mi a legfrusztrálóbb a Szűz jegyben? Hogy minden helyzetre 200 százalékosan felkészül. Vitamin és gyógyszerkészletét a patikák is megirigyelhetnék, s bármilyen gondodra azonnal tudja a megoldást. Immunrendszerét folyamatosan erősíti, nehogy elkapjon bármilyen bacilust. Amikor észleled a megszállottságát, a legjobb, ha elbeszélgetsz vele, s ha túlzásba vinné a tisztaságmániát, érdemes szakemberhez irányítani őt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Ma sok mindent kimondhat, kedves Szûz, ami önben lakozik, s, minden bizonnyal sikerül majd a gondolatait a szokásosnál talán jobban is szavakba öntenie, ami egy külön töltetet adhat, különösen, ha kommunikációs, vagy humán területen dolgozik, de a mûszaki tudományok embereként is kimagasló teljesítményeket érhet ma el! Mindezen kívül pedig, ami a szerelmet illeti, merjen nagyot álmodni, mert ma bármi valóra válhat!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed szerint ez a te szerelmi mantrád a 2019-es évre!

Mérleg

A Mérleg jegyen nehéz kiigazodni, olyan mintha folyamatosan változtatná személyiségét. Kaméleonként képes alkalmazkodni a környezetéhez, gyakran nem is tudatosan. Az esetleges félreértések elkerülése végett esetében mindenkor szükséges a folyamatos párbeszédre. Amint azt látod, hogy párod egyre több gondolatát, érzését osztja meg veled őszintén, tudhatod: a legjobb úton haladsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Érdemes ma a szokásosnál is nagyobb gondot fordítania pénzügyei menedzselésére, kedves Mérleg, különösen, ha sikerült felfednie mostanában új lehetõségeket, forrásokat e téren, ha ugyanis most sikerül koncentrált és jó döntéseket meghoznia e téren, akkor az hosszútávon és nagy haszonnal kecsegtethet!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió meglehetősen sötéten látja a világot, féltékeny, bizalmatlan, gyanakvó, pesszimista természet. Mindenki gyanús számára, amíg be nem igazolódik annak ellenkezője. Nem minden Skorpió ennyire szélsőséges, de ha párodban észreveszed ezeket a negatív tulajdonságokat, jobb őt minél hamarabb „kigyógyítani”, hiszen viselkedése a kapcsolatra is rányomhatja bélyegét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Ma könnyen belefuthat valakibe, akivel egyszerûen, képtelen érdemben szót váltani, annyira nem lesznek egy hullámhosszon, s ez meglehetõsen kellemetlen perceket okozhat, ugyanakkor, nagy eséllyel botolhat bele mindemellett egy olyas valakibe is, akivel meg, szinte elsõre úgy érzi majd, olvasnak egymás gondolataiban. Az elsõt gyorsan tudja le és hagyja a csudába, míg e második valakit el ne engedje érdemi kapcsolatba lépés nélkül!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: