Oroszlán

Ha nem szoktál hozzá, akkor meglehetősen furcsának tűnhet, hogy az Oroszlán állandóan játszik, számára színház az egész világ. Gond nélkül formálja a saját jellemére a filmekben látott szereplők jellemvonásait, sőt akár az akcentusukat is átveheti. Nincs más megoldás, őt el kell fogadnod olyannak, amilyen, hagyd rá a színészkedést, szeretetedet, támogatásodat, figyelmedet nemcsak nagyra értékeli, de viszonozza is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Mi a legfrusztrálóbb a Szűz jegyben? Hogy minden helyzetre 200 százalékosan felkészül. Vitamin és gyógyszerkészletét a patikák is megirigyelhetnék, s bármilyen gondodra azonnal tudja a megoldást. Immunrendszerét folyamatosan erősíti, nehogy elkapjon bármilyen bacilust. Amikor észleled a megszállottságát, a legjobb, ha elbeszélgetsz vele, s ha túlzásba vinné a tisztaságmániát, érdemes szakemberhez irányítani őt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp: Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni....

Mérleg

A Mérleg jegyen nehéz kiigazodni, olyan mintha folyamatosan változtatná személyiségét. Kaméleonként képes alkalmazkodni a környezetéhez, gyakran nem is tudatosan. Az esetleges félreértések elkerülése végett esetében mindenkor szükséges a folyamatos párbeszédre. Amint azt látod, hogy párod egyre több gondolatát, érzését osztja meg veled őszintén, tudhatod: a legjobb úton haladsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió meglehetősen sötéten látja a világot, féltékeny, bizalmatlan, gyanakvó, pesszimista természet. Mindenki gyanús számára, amíg be nem igazolódik annak ellenkezője. Nem minden Skorpió ennyire szélsőséges, de ha párodban észreveszed ezeket a negatív tulajdonságokat, jobb őt minél hamarabb „kigyógyítani”, hiszen viselkedése a kapcsolatra is rányomhatja bélyegét.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: