Nyilas

A Nyilas nem szívesen vallja be, hogy hibázott. S ha végül mégis elismeri azt, akkor sincs olyan érzésed, hogy őszinte volt. Nem tehet róla, ő egyszerűen ilyen, ám ha a kapcsolatban komoly problémát okoz a viselkedése, a viták után nem árt átbeszélni, miért is fajult idáig a dolog. Amikor a vita és a bocsánatkérés kulturált keretek között zajlik, minden kezelhető közöttetek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy nagy társasági összejövetel, csoportos rendezvény, esetleg fesztivál várhatja önt ezen a napon kedves Nyilas. Az biztos, bárhova is megy, nagy tömegre számíthat. Elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhet, hisz általában az eme csillagjegy szülöttei kerülik a sok ember társaságát és nem szeretnek a középpontba kerülni. Nem kell semmitõl tartania, hisz könnyedén belefuthat pár ismerõsbe, akik kellemesebbé teszik majd az estét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bak szorgalmára, kitartására nem lehet panasz, annál inkább a mások feletti folyamatos kontrolljára. Előfordul, hogy nem is tudja pontosan mit, miért is szeretne ellenőrizni, egyszerűen ösztönösen így cselekszik. Ha a társad viselkedése zavar téged, ne félj előállni vele. Lehet, nincs is tudatában, hogy cselekedetével milyen könnyen megbánt vagy megsért téged és másokat is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ezen a napon feszültnek érezheti magát, hisz az utóbbi napokban az elvárások ön felé igen magasak lehettek. Szánjon egy kis idõt magára. Menjen el futni, edzeni, vagy válassza a természetet, ha az idõ is engedi és igazi felszabadulásra, frissességre vágyik. Arra törekedjen, hogy töltse ezt a napot egyedül a gondolataival és próbáljon meg feltöltõdni energiával. Ha közel áll önhöz egy tevékenység, vagy esetleg van hobbija, akkor töltse azzal az idejét, majd egy felfrissítõ, kellemesen eltöltött nap után, hajtsa korán álomra a fejét és felejtse el a világ minden búját, baját.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Az idegesség nem fog javítani a hangulatán....

Vízöntő

A Vízöntő mellett soha nem unatkozol, hiszen mindig kész a kalandra, a hétvégi kiruccanások, last minute utazások biztosan színesítik a párkapcsolatotokat. Bármilyen kedves és megnyerő a stílusa, ő az, aki képes falakat építeni maga köré, rideggé válni. Éppen ezért ő is azok közé sorolható, akikkel a folyamatos kommunikáció létszükséglet, hiszen ezzel megelőzhetők a félreértések.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy beszélgetés vagy elõadás során, esetleg olvasás, tévénézés közben, olyas valamivel találkozhatott, ami megváltoztathatja egész eddigi gondolkodásmódját. Fontolja meg alaposan a dolgot, hogy tényleg szükséges-e egy ennyire drasztikus változáson átesni. Lehet, hogy csak ön kerít nagy feneket az egész dolognak. Ne döntsön túl elhamarkodottan. Változásra mindenkinek szüksége van az életében, de fejjel rohanni a falnak minden különösebb megfontolás nélkül felesleges és egyáltalán nem vall önre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak szeretetreméltó, együtt érző típus, ám előfordulhat, hogy olyan érzésed van, mintha maszkot öltene magára. Nála időbe telik, mire kiismeri saját magát. Ha úgy érzed, nem kerültél vele egy hullámhosszra, próbálj vele minél többször beszélgetni a kapcsolatról. Tégy fel neki olyan kérdést, mint: Hogyan érzel, mint gondolsz a kapcsolatunkról? Ha megosztja veled a gondolatait, a valódi érzéseit, nyert ügyed van.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap pár sokkoló dologgal szembesülhet háztartásában, kedves Halak. Talán nem ártana tartani egy nagytakarítást, mielõtt beköszönt a hideg és csapadékos idõszak. Úgy tûnhet, hogy nagyon sok teendõje van, és még, ha ketté is szakadna, akkor se végezne egyhamar. Próbálja meg összeírni a feladatok és azokat egyenlõen kiosztani szerettei, barátai között, ha osztozik a lakáson másokkal, ha pedig egyedül él, akkor nincs mese, szánjon egy napot a takarításra és varázsolja vakítóan tisztává az otthonát.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: