Oroszlán: a legegoistább

A legönzőbb jegy az Oroszlán. Bár nagylelkű barát, az oroszlánok szinte minden más jegyet alárendel magának. Imádnak a figyelem középpontjában lenni, szeretik a dicséretet és hízelgést, amitől a mennyekben érzik magukat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Mérleg: a legtársaságkedvelőbb

A leginkább társaságkedvelő állatöv jegy a Mérleg. A Mérleg órákig képes beszélni, örömét leli az új emberekkel való találkozásban. Jobban szeretik a társaságot, mint az egyedüllétet. Mindig kaphatók a szórakozásra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Bak: a legzárkózottabb

A leginkább zárkózott állatöv jegy a Bak. Hogy mi jár a fejében szinte képtelenségek kitalálni. Ritkán bízik meg bárkiben, és gyakran közömbösen viselkedik másokkal. De érzéseikre és tapasztalataikra hagyatkoznak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Vízöntő: a legragyogóbb

A legzseniálisabb állatövi jegy a Vízöntő. A fejükben mindig új, kreatív gondolatok járnak. Nagyon fejlett fantáziája van és kreatív a gondolkodása. De néha nincs elég ereje, hogy szóba hozza saját elképzeléseit, és így minden zseniális találmánya és projektje eltűnhet a süllyesztőben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: