Oroszlán - Büszkeség

„Győzd le haragod, add fel büszkeséged. Nem érheti szenvedés azt, akit semmi sem béklyóz, akinek semmije sincs."

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon többen is kikérhetik véleményét, tanácsait környezetébõl, kedves Oroszlán. Legyen nagylelkû és elõzékeny, segítsen nekik, mondja el, mit gondol, mit kellene tenniük. Lássa el õket olyan tanácsokkal, melyekbe belekalkulálja azt is, kinek, mi fér bele, ki meddig hajlandó elmenni egy-egy dologban, s mik a határai. Ha ma bõkezûen bánik a bölcs szavakkal, késõbb még sokan hálásak lesznek majd önnek a maiért!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A harag, a büszkeség akadályozó erő az életedben. Márpedig mindegyik a te gyökeres, veled született tulajdonásgod. Egyiktől sem tudsz megszabadulni és a mind a kettőt megszállottan próbálod kielégíteni. Ezért csak kényszerek, ami szenvedéssel jár. Engedd el azon dolgokat, amik megkötnek téged és nem érhet téged szenvedés, hiszen nem lesz, ami gátoljon és szabotálja terveidet és előrelépésedet, különösen akkor, ha éppen nem éred el. Ne ragaszkodj!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-27 - Ma tartósan, pozitív irányba haladhatnak szerelmi életében a dolgok...

Szűz - Függőség

„Az egész létezés titka, hogy soha nem lenne szabad félned. Sose félj attól, mi lesz veled, ne számíts senkire. Abban a pillanatban, amikor elutasítasz minden segítséget, szabad vagy."

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ugye ismerős? Túl gyakran agyalsz ezeken a mindennapokban és sokszor kilátástalannak, sötétnek érzed az életedet. De amint nem várod el senkitől, hogy segítsen, támogasson, nem is fogsz kitől függeni, elvárni, a magad ura leszel. Hiszed vagy sem, de mindent megadhatsz magadnak, amit csak akarsz, segítség nélkül is. Ideje volna felfedezned ezeket a dolgokat!

Mérleg - Csapongás

„Nem könnyű dolog a sok [filozófiai, vallási] rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs - egyiket sem."

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán nagy energiákat érezhet magában felszabadulni, ám csak óvatosan azzal az aktív mozgással, kedves Mérleg, ha ugyanis nekiesik jóízûen levezetni eme túlbuzgó energiáit, lehet, hogy már a nap végére ez olyan jól is sikerül, hogy szinte alig bír majd ébren maradni! Ossza be, s tartalékolja a legtöbbet inkább az estére, mert most nagyon is kellemes meglepetéseket tartogathat a sors önnek ekkorra! Higgye el, szükség lesz még az éjjel arra a temérdek energiára...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Sok minden érdekel téged és talán sok mindent ki is próbáltál. Kersed az utadat, mert szeretnél valahova tartozni, hinni valamiben. Ne keresd a hitet, ne keresd, hogy hova tartozol,hanem hagyd, hogy a hited, a vallásod vagy éppen az eszméd, nézeted találjon meg téged. Mert a bölcs nem választ, hanem a sorsra hagyja, hogy mikor találja meg az, ami. Illetve minden tanítás és nézet a tiéd lehet anélkül, hogy beskatulyáznád magadat. 

Így töltenék szívük szerint a hétvégét a csillagjegyek! - Rád mennyire igaz?

Skorpió - Gyűlölet

„A gyűlöltnek sohasem a gyűlölet, hanem a szeretet vet véget."

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hihetetlenül tudsz gyűlölni. Magadat és másokat egyaránt, különösen ha valami gonoszságot tesznek. Néha hetekig emészted magadat egy-egy ilyen igazságtalanság, megbántás, megsértés miatt. De mindez hova vezet? Ha gyűlölködsz és bosszút állsz jobb lesz? Még ha ki is elégül ez a vágyad, a gyűlölet lángja nem alszik el, mert megmérgez. Tanuld meg szeretni a gyűlölet tárgyát. Mert ostoba, tudatlan, elesett. Számos oka lehet valakinek, hogy olyan, amilyen. Ha egy kicsit tudod szeretni, már sosem fortyogsz majd a mérgedben és nem lesznek álmatlan éjszakáid. Ez életed legnehezebb leckéje.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: