Oroszlán - Büszkeség

„Győzd le haragod, add fel büszkeséged. Nem érheti szenvedés azt, akit semmi sem béklyóz, akinek semmije sincs."

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A harag, a büszkeség akadályozó erő az életedben. Márpedig mindegyik a te gyökeres, veled született tulajdonásgod. Egyiktől sem tudsz megszabadulni és a mind a kettőt megszállottan próbálod kielégíteni. Ezért csak kényszerek, ami szenvedéssel jár. Engedd el azon dolgokat, amik megkötnek téged és nem érhet téged szenvedés, hiszen nem lesz, ami gátoljon és szabotálja terveidet és előrelépésedet, különösen akkor, ha éppen nem éred el. Ne ragaszkodj!

Hétfői Horoszkóp - Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy...

Szűz - Függőség

„Az egész létezés titka, hogy soha nem lenne szabad félned. Sose félj attól, mi lesz veled, ne számíts senkire. Abban a pillanatban, amikor elutasítasz minden segítséget, szabad vagy."

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ugye ismerős? Túl gyakran agyalsz ezeken a mindennapokban és sokszor kilátástalannak, sötétnek érzed az életedet. De amint nem várod el senkitől, hogy segítsen, támogasson, nem is fogsz kitől függeni, elvárni, a magad ura leszel. Hiszed vagy sem, de mindent megadhatsz magadnak, amit csak akarsz, segítség nélkül is. Ideje volna felfedezned ezeket a dolgokat!

Mérleg - Csapongás

„Nem könnyű dolog a sok [filozófiai, vallási] rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs - egyiket sem."

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Sok minden érdekel téged és talán sok mindent ki is próbáltál. Kersed az utadat, mert szeretnél valahova tartozni, hinni valamiben. Ne keresd a hitet, ne keresd, hogy hova tartozol,hanem hagyd, hogy a hited, a vallásod vagy éppen az eszméd, nézeted találjon meg téged. Mert a bölcs nem választ, hanem a sorsra hagyja, hogy mikor találja meg az, ami. Illetve minden tanítás és nézet a tiéd lehet anélkül, hogy beskatulyáznád magadat. 

Heti horoszkóp szeptember 3-tól: Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben akár táncra is perdülhetsz!

Skorpió - Gyűlölet

„A gyűlöltnek sohasem a gyűlölet, hanem a szeretet vet véget."

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hihetetlenül tudsz gyűlölni. Magadat és másokat egyaránt, különösen ha valami gonoszságot tesznek. Néha hetekig emészted magadat egy-egy ilyen igazságtalanság, megbántás, megsértés miatt. De mindez hova vezet? Ha gyűlölködsz és bosszút állsz jobb lesz? Még ha ki is elégül ez a vágyad, a gyűlölet lángja nem alszik el, mert megmérgez. Tanuld meg szeretni a gyűlölet tárgyát. Mert ostoba, tudatlan, elesett. Számos oka lehet valakinek, hogy olyan, amilyen. Ha egy kicsit tudod szeretni, már sosem fortyogsz majd a mérgedben és nem lesznek álmatlan éjszakáid. Ez életed legnehezebb leckéje.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: