Oroszlán - Büszkeség

„Győzd le haragod, add fel büszkeséged. Nem érheti szenvedés azt, akit semmi sem béklyóz, akinek semmije sincs."

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Annak ellenére, hogy ma kifejezetten túlteng önben a kreativitás, kedves Oroszlán, sajnos nem igazán lesz alkalma mégsem szabadon kamatoztatni, annyira elterelhetik figyelmét mások, illetõleg a társadalmi élet protokolláris tevékenységei. Ne mérgelõdjön ezen, inkább próbálja meg, ha más nem, hát ezen területeken a hasznára fordítani képzelõerejét, minél egyszerûbbé, elviselhetõbbé téve ezzel a most megfutandó kötelezõ köröket.

A harag, a büszkeség akadályozó erő az életedben. Márpedig mindegyik a te gyökeres, veled született tulajdonásgod. Egyiktől sem tudsz megszabadulni és a mind a kettőt megszállottan próbálod kielégíteni. Ezért csak kényszerek, ami szenvedéssel jár. Engedd el azon dolgokat, amik megkötnek téged és nem érhet téged szenvedés, hiszen nem lesz, ami gátoljon és szabotálja terveidet és előrelépésedet, különösen akkor, ha éppen nem éred el. Ne ragaszkodj!

Szűz - Függőség

„Az egész létezés titka, hogy soha nem lenne szabad félned. Sose félj attól, mi lesz veled, ne számíts senkire. Abban a pillanatban, amikor elutasítasz minden segítséget, szabad vagy."

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert a mai napon, nagyon könnyen elveszhet a részletekben és ennek a nagy egész láthatja kárát. Bár maximalizmusa biztosan nehezen nyugszik bele, de ne törje magát egy olyan probléma miatt, amit nem, vagy csak nehezen tud megoldani, hiszen néha bizony elõfordul, hogy el kell veszítenünk egy csatát, ahhoz, hogy megnyerjünk egy háborút.

Ugye ismerős? Túl gyakran agyalsz ezeken a mindennapokban és sokszor kilátástalannak, sötétnek érzed az életedet. De amint nem várod el senkitől, hogy segítsen, támogasson, nem is fogsz kitől függeni, elvárni, a magad ura leszel. Hiszed vagy sem, de mindent megadhatsz magadnak, amit csak akarsz, segítség nélkül is. Ideje volna felfedezned ezeket a dolgokat!

Mérleg - Csapongás

„Nem könnyű dolog a sok [filozófiai, vallási] rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs - egyiket sem."

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai nap folyamán könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok, annyira el lehet telve memóriája a mindennapok örökös gondjaival. Mindez a sok munkának, de leginkább a pluszmunkának köszönhetõ, melyet az utóbbi idõben végzett, így a megoldás is kézenfekvõ. Itt az ideje, egy szusszanásnyi pihenésnek, de fõleg, a hétköznapi rutin megtörésének, s a valódi kikapcsolódásnak, amikor is egy pillanatra sem gondol munkára! Szervezzen ma valahogy magának egy kis szabadságot!

Sok minden érdekel téged és talán sok mindent ki is próbáltál. Kersed az utadat, mert szeretnél valahova tartozni, hinni valamiben. Ne keresd a hitet, ne keresd, hogy hova tartozol,hanem hagyd, hogy a hited, a vallásod vagy éppen az eszméd, nézeted találjon meg téged. Mert a bölcs nem választ, hanem a sorsra hagyja, hogy mikor találja meg az, ami. Illetve minden tanítás és nézet a tiéd lehet anélkül, hogy beskatulyáznád magadat. 

Mit árul el rólad a testbeszéded? – A csillagjegyed megsúgja

Skorpió - Gyűlölet

„A gyűlöltnek sohasem a gyűlölet, hanem a szeretet vet véget."

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Ma bizony feltörnek önben a régi emlékek, kedves Skorpió. Hosszasan elmereng a múlton, a barátaival töltött kellemes idõkön, s nosztalgikus hangulatában lehet, hogy fel is keresi valamelyik, rég nem látott kedves ismerõsét. Tegye meg az elsõ lépést, vegye fel a telefont, barátja is bizonyosan örülni fog nem várt megkeresésének.

Hihetetlenül tudsz gyűlölni. Magadat és másokat egyaránt, különösen ha valami gonoszságot tesznek. Néha hetekig emészted magadat egy-egy ilyen igazságtalanság, megbántás, megsértés miatt. De mindez hova vezet? Ha gyűlölködsz és bosszút állsz jobb lesz? Még ha ki is elégül ez a vágyad, a gyűlölet lángja nem alszik el, mert megmérgez. Tanuld meg szeretni a gyűlölet tárgyát. Mert ostoba, tudatlan, elesett. Számos oka lehet valakinek, hogy olyan, amilyen. Ha egy kicsit tudod szeretni, már sosem fortyogsz majd a mérgedben és nem lesznek álmatlan éjszakáid. Ez életed legnehezebb leckéje.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: