Nyilas - Elégedetlenkedés

„Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat."

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Úgy, mint minden embernek, önnek is szüksége van az odafigyelésre, törõdésre. Töltse ezt a napot egy olyan illetõvel, ki a szívéhez igazán közel áll. Engedje, hogy föllobbanjon önben újra a tûz mely már enyhén izzik, hagyja gondolatati szabadon, korlátok nélkül szárnyalni, ossza meg kedvesével legmélyebb, legmerészebb vágyait, vesse le magáról szürkület, megfásultság árnyát és helyette ragyogjon. Ne feledje szerettei milyen szerepet is töltenek be az élében és azt, hogy bármi is történik az élete során önnel kedves Nyilas, õk lesznek azok, kikre mindig számíthat majd.

Gyakran elégedetlenkedsz, és azt kérded, miért nincsen még neked ez vagy az? Sokszor azt látod, ami nincs és észre sem veszed, amid van? A kiegyensúlyozott, boldog és harmonikus élethez nem kell más, mint az egészséged, az elégedettség, és a hűség. Ha nincs komoly betegséged, van mit enned, felvenned, van egy társad, gyermeked, vallásod, akkor már minden okod meg van örömre. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-04

Kos - Önzés

„Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökké a tiéd marad."

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Ma erõs késztetést érezhet arra, hogy vásároljon valamit, ám ezúttal próbáljon ellenállni a csábításnak! Ez nem csak azért lehet fontos, hogy kímélje pénztárcáját, ami nem feltétlenül szorul most ilyesmire, hanem inkább azért, hogy el ne kapja a hév, s túlságosan is szenvedélyévé váljon a vásárlás. Gyakoroljon önuralmat, hogy ne veszítse el végleg a kontrollt! Ha pedig már mindenáron égeti a zsebét a pénz, inkább fizessen be egy masszázsra vagy wellness-re és relaxáljon egy kicsit, mintsem mindenfélét összevegyen.

Életed egyik fő mumusa nem más, mint az önzés. Márpedig az elvárásokat szül magaddal és másokkal szemben és korlátoz, megköt. Hogy legyen így teljes, szabad életed, mint amire vágysz? Meg kell tanulnod bízni és elengedni. Ez a kettő vezet a szabadsághoz és vágyaid beteljesüléséhez. 

Vízöntő - Hűség

„Az élet hosszú útján a hűség a legjobb útitárs."

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai nap folyamán kreatív, vizuális oldala kerülhet elõtérbe egy tervezet kapcsán, amikor is kikérhetik véleményét egy lényegi momentummal összefüggésben. Válaszoljon õszintén, legjobb tudásának megfelelõen, mondja el mit gondol, hogyan kéne megvalósítani az elképzelést. Ne vegye ugyanakkor zokon, ha minden igyekezete és jó szándéka ellenére is , egyszerûen lesöprik az ötletét az asztalról, ez ugyanis nem ön ellen, hanem valaki mellett szól, aki lehet, jobban rászorul most a támogatásra, mint amennyire ön, így, ha ez történne, csak legyintsen az egészre és felejtse el a dolgot.

Légy hűséges a szerelemedhez, a hivatásodhoz, a hobbidhoz, a hitedhez, mert ez a világ egyik legkifizetődőbb állapota. Hiszen a hűség egyet jelent a biztonsággal és a társasággal. Aki hűséges, az nem lehet egyedül és sosem fog elveszni. Ez nem azt jelenti, hogy elveszíted minden szabadságodat, rabszolga leszel és mindenki megmondja, mit tegyél. Mindez kompromisszum kérdése. A biztonságban is élhetsz szabadon.

Hiába titkolsz előlük bármit is: ez a 3 csillagjegy szuper intuícióval rendelkezik!

Halak - Szenvedés

„A feltételekhez kötött lét szenvedéssel jár. A szenvedésnek van oka, van vége, és vannak utak, melyek elvezetnek a végéhez.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai napon felmerülhet önben, hogy esetleg hajlandó megbocsátani valakinek, akivel jelenleg hadilábon állnak. Ez bölcs megfontolás az ön részérõl, kedves Halak, hisz nem lehet örökké haragban élni, mert azzal csak a saját életét keseríti meg az ember. Ha nehéz is az ügy, legyen okosabb, s nyújtson békejobbot, más nem, ezentúl sem lesznek puszipajtások az illetõvel. Ön most egy ilyen lépéssel csakis nyerhet!

Profi vagy a szenvedésben, sokan hiszik azt, hogy egyenesen szeretsz szenvedni, mert mindig kitalálsz magadnak valamit. Minél kevesebb szabályt állítasz fel magadnak és másoknak, annál kevesebb szenvedés lesz az életedben. Mert ami feltételekkel jár, magában hordozza az elvesztéstől való félelmet, ezért megszállottan küzdesz és rettegsz egyszerre. Kíméld meg magadat ettől és igyekezz szabadon élni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: