Miért ilyen férfival kezdett már megint a barátnőnk? Miért jön mindig ilyen közel hozzám? Miért tesz fel ilyen sok személyes kérdést? Mindenkinek megvannak azok a tulajdonságok, melyekkel ki lehet kergetni a világból. A csillagjegyünk elárulja, számunkra kik azok az emberek, akiket a legnehezebben viselünk.

Nem a másik ember hibája, ha valamiért számunkra nagyon zavaró és nehezen viseljük a közelségét. Másnak lehet, hogy mi vagyunk ilyenek valamilyen tulajdonságunk miatt, hiszen nem vagyunk egyformák. Számos oka lehet annak, miért találunk valakit idegesítőnek, a csillagjegyünk pedig segíthet, hogy feltárjuk, miért boldogulunk valakivel olyan nehezen, pedig láthatóan nincs semmi különösebb probléma az adott személlyel.

Ezek a csillagjegyek februárban rátalálnak a szerelemre: Romantikus hónap áll előttük


Kos (március 21. – április 20.)

A Kosok leginkább az inaktivitás és lustaság bosszantja. Mivel rendkívül versengő csillagjegyről van szó, folyton arra törekszenek, hogy javítsák a teljesítményüket, egyre jobbak és jobbak legyenek abban, amit csinálnak. Született vezetők, így képtelenek tisztelni azt, akivel kapcsolatban úgy érzik, csak visszahúzza, lelassítja őket a fejlődésben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-23)

Ma némi ingadozást tapasztalhat, melynek következtében, nehezen ítélheti meg jelenlegi helyzetét, azaz, hogy elégedett-e, vagy sem azzal, ahogy jelenleg él. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát, az sokat segíthet abban, hogy világosabban lássa, merre tart!

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák számára fontos, hogy számíthassanak arra, aki mellett letették a voksukat, így számukra a megbízhatatlanság és kiszámíthatatlanság a legirritálóbb emberi tulajdonság. Nem becsülik sokra azokat, akik folyton változtatják a véleményüket és könnyen befolyásolhatók. Fárasztja őket, ha valaki folyton lemondja a megbeszélt időpontot és nem tartja magát ahhoz, amit megígért. Ha valaki jóban akar lenni egy Bikával, annak törekednie kell a kiszámíthatóságra és megbízhatóságra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Ikrek (május 22. – június 21.)

A monotónia az Ikrek legnagyobb ellensége. Mivel a csillagjegy szülöttei nem szeretik folyton ugyanazt csinálni, nem akarnak ugyanabba az étterembe menni minden hétvégén és ugyanazt a sorozatot nézni minden kedden, így ők azokat az embereket találják a legidegesítőbbnek, akik kiszámíthatóak és rutinszerűen élik életüket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Rák (június 22. – július 22.)

Mivel a Rákok könnyen elbizonytalanodnak, így számukra a legidegesítőbb tulajdonság egy másik emberben a túlzott önbizalom. Különösen, ha valami olyan dologban mutatnak nagy magabiztosságot, amiben a csillagjegy szülöttei a legkevésbé mozognak otthonosan. Ha a Rákok a testükkel kapcsolatban vannak híján az önbizalomnak, akkor a rendszeresen sportoló és fitneszben járatos embereket találhatják különösen irritálónak, ha pedig az intelligenciájukkal kapcsolatban érzik úgy, hogy nem elég okosak, az intellektuális emberek lehetnek különösen zavaróak számukra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-23)

Egy közeli barátja, esetleg szeretõje, vagy kedvese, egy igen nagy titkot oszthat meg önnel, ami igencsak felvillanyozhatja. Bármennyire is tûnjön izgalmasnak, ami most a tudomására jutott, a kísértés nagysága ellenére is, õrizze meg a titkot, különben nagy botrány kerekedhet abból, ha most bárkinek is elárul valamit, így ezt semmiképpen se tegye, kedves Rák, maradjon ez önök között.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: