Miért ilyen férfival kezdett már megint a barátnőnk? Miért jön mindig ilyen közel hozzám? Miért tesz fel ilyen sok személyes kérdést? Mindenkinek megvannak azok a tulajdonságok, melyekkel ki lehet kergetni a világból. A csillagjegyünk elárulja, számunkra kik azok az emberek, akiket a legnehezebben viselünk.

Nem a másik ember hibája, ha valamiért számunkra nagyon zavaró és nehezen viseljük a közelségét. Másnak lehet, hogy mi vagyunk ilyenek valamilyen tulajdonságunk miatt, hiszen nem vagyunk egyformák. Számos oka lehet annak, miért találunk valakit idegesítőnek, a csillagjegyünk pedig segíthet, hogy feltárjuk, miért boldogulunk valakivel olyan nehezen, pedig láthatóan nincs semmi különösebb probléma az adott személlyel.

5 módszer arra, hogy visszafordítsd a negatív karmát, és megszabadulj a lelki fájdalomtól!


Kos (március 21. – április 20.)

A Kosok leginkább az inaktivitás és lustaság bosszantja. Mivel rendkívül versengő csillagjegyről van szó, folyton arra törekszenek, hogy javítsák a teljesítményüket, egyre jobbak és jobbak legyenek abban, amit csinálnak. Született vezetők, így képtelenek tisztelni azt, akivel kapcsolatban úgy érzik, csak visszahúzza, lelassítja őket a fejlődésben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egész egyszerûen annyi, de annyi lehetõség, vagy legalábbis, haladási irány nyílhat meg ön elõtt, kedves Bak, hogy szinte lehetetlenség lenne érdemben mindet átgondolnia, s megalapozottan választania. Ne is próbáljon így tenni, inkább csak gyûjtse be a temérdek impulzust, majd hagyja ülepedni az este folyamán a dolgokat, s, ha már biztos benne, hogy a választott irány kellõen logikus és megalapozott, csak akkor mondjon holnap rá igent!

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikák számára fontos, hogy számíthassanak arra, aki mellett letették a voksukat, így számukra a megbízhatatlanság és kiszámíthatatlanság a legirritálóbb emberi tulajdonság. Nem becsülik sokra azokat, akik folyton változtatják a véleményüket és könnyen befolyásolhatók. Fárasztja őket, ha valaki folyton lemondja a megbeszélt időpontot és nem tartja magát ahhoz, amit megígért. Ha valaki jóban akar lenni egy Bikával, annak törekednie kell a kiszámíthatóságra és megbízhatóságra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap meglehetõsen eseménydúsnak ígérkezik, így nem sok ideje marad a pihenésre. Nem is árt most dolgainak ez a kis felfokozott állapot, ugyanis sok projekt annyira belassult az utóbbi idõbe, hogy már éppen ideje volt egy kicsit felpörgetni õket. Ami azt illeti, az emberi kapcsolatok terén sem lesz nyugodt a tenger ön körül, élének érzelmi impulzusokra és pezsgõ társasági életre számíthat. Ha fárasztó is, élvezze egy kicsit, hogy zajlik ön körül az élet!

Ikrek (május 22. – június 21.)

A monotónia az Ikrek legnagyobb ellensége. Mivel a csillagjegy szülöttei nem szeretik folyton ugyanazt csinálni, nem akarnak ugyanabba az étterembe menni minden hétvégén és ugyanazt a sorozatot nézni minden kedden, így ők azokat az embereket találják a legidegesítőbbnek, akik kiszámíthatóak és rutinszerűen élik életüket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Rák (június 22. – július 22.)

Mivel a Rákok könnyen elbizonytalanodnak, így számukra a legidegesítőbb tulajdonság egy másik emberben a túlzott önbizalom. Különösen, ha valami olyan dologban mutatnak nagy magabiztosságot, amiben a csillagjegy szülöttei a legkevésbé mozognak otthonosan. Ha a Rákok a testükkel kapcsolatban vannak híján az önbizalomnak, akkor a rendszeresen sportoló és fitneszben járatos embereket találhatják különösen irritálónak, ha pedig az intelligenciájukkal kapcsolatban érzik úgy, hogy nem elég okosak, az intellektuális emberek lehetnek különösen zavaróak számukra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: