Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlánok megragadják a figyelmet és imádják a teátrális, drámai jeleneteket. Ha úgy látják, hogy valakit nem érdekel az előadásuk, az rendkívül idegesítő számukra. Ha egy barátjuk vagy egy hozzájuk közel álló személy nem szentel elég figyelmet nekik vagy nem dicsőíti őket, könnyen kivívhatják a csillagjegy szülötteinek haragját.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A Szűzek szeretnek észrevétlenek maradni, így nem értik azoknak az embereknek a viselkedését, akik aktívan keresik mások figyelmét. Számukra könnyelműségnek és túlságosan kihívónak tűnik a gyengeségeiket és bizonytalanságaikat kirakatba tenni, így őket azok az emberek irritálják legjobban, akik túl harsányak és mindig a társaság középpontjába akarnak kerülni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon, annak ellenére, hogy alapvetõen nem az ön kenyere, mégis érdemes a kezébe vennie az irányítást, s a kezdeményezést, ugyanis, környezete kissé inaktívnak ígérkezik e területen ma, aminek könnyen semmittevés lehet a vége, ha ön nem intézkedik. Egy mindennek jegyében telõ, s ez által fárasztó nap után azonban igencsak pihentetõ estére/éjszakára számíthat, amikor is a kényeztetésé lehet s fõszerep, ami most ráadásul egészen meglepõ irányokból és formában érkezhet!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Mérlegek szeretik a békét és kerülik a konfliktusokat, így ha valaki folyamatosan konfrontálódni akar, az rendkívül idegesítő számukra. Nagyon stresszesek és idegesek tőle, ha valaki mindig harcolni akar valamiért. Nem értik, miért kell folyton vitázni és mire jó ez a viselkedés.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon egy teljesen új perspektívába helyezõdhet egy olyan ügy, ami már régóta foglalkoztatja. Ennek hatására valósággal szárnyalni kezdhet fantáziája, hogy mit kellene csinálni, mi mindent lehetne még hozzátenni a dologhoz. Bármi is jut ma eszébe eme tomboló gondolatáradat közepette, mindenképpen igyekezzen, ha csak kulcsszavakban is, de lejegyzetelni a kitaláltakat, nehogy egy is késõbb elvesszen közülük. Kár lenne bármelyikükért!

Skorpió (október 24. – november 22.)

A csillagjegy szülöttei nagyon intelligens és magabiztos emberek, bár gyanakvóak és nehezen bíznak meg másokban. Emiatt idegesítik a Skorpiókat azok az emberek, akik manipulálni próbálnak másokat. Nem szeretik, ha úgy érzik, túl akarnak járni az eszükön és megpróbálják irányítani őket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon kicsit úgy érezheti, hogy az önt körülvevõk nincsenek teljes egészében tisztában a valósággal. Nos, ebbõl kifolyólag, kedves Skorpió, nem vitás, hogy ez esetben önnek kell visszavezetni õket, józan beszéddel és fajsúlyos érveivel a helyes útra. Az efféle, vezetõ, koordináló funkciójú párbeszéd amúgy is az ön asztala és senki sem ért hozzá jobban, mint ön. Élvezze, hogy vezethet és, hogy szavaival, tetteivel, sok embernek segítheti elõ most a boldogulását!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: