Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilasoknak szükségük van a szabadságra. Nem szeretik, ha mások éreztetik velük, hogy szükségük van rájuk és számítanak valamiben a segítségükre. Az önállótlanság idegesíti legjobban a csillagjegy szülötteit, így biztosan nem akarnak olyan emberrel barátkozni, aki folyton azt érezteti, hogy segítséget vár valamiben tőlük.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

Bak (december 22. – január 20.)

A Bakok gyakorlatias és megbízható emberek, a könnyelműség ezért bosszantja fel őket a végletekig. Nem szeretik az ostoba, kevésbé gyakorlatias megoldásokat, mindent a legegyszerűbben, legésszerűbben akarnak végezni. Ha beszélgetni akarnak, ahhoz nincs szükség a borosüvegre és karaokéra a Bakok olvasatában.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egész egyszerûen annyi, de annyi lehetõség, vagy legalábbis, haladási irány nyílhat meg ön elõtt, kedves Bak, hogy szinte lehetetlenség lenne érdemben mindet átgondolnia, s megalapozottan választania. Ne is próbáljon így tenni, inkább csak gyûjtse be a temérdek impulzust, majd hagyja ülepedni az este folyamán a dolgokat, s, ha már biztos benne, hogy a választott irány kellõen logikus és megalapozott, csak akkor mondjon holnap rá igent!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők igazi problémamegoldók, akik általában nagyon pozitívan állnak a világhoz. A pesszimizmus viszont nagyon felbosszantja őket. Ha valaki mindig a legrosszabbra készül és nem nyitott a megoldásokra, jobb, ha nem egy Vízöntővel akar barátkozni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

Halak (február 20. – március 20.)

A mindent jobban tudók és arrogáns, pökhendi emberek irritálják legjobban a csillagjegy szülötteit. Különösen, ha folyton bizonyítani akarják, hogy valaki mindent rosszul tud és még meg is szégyenítik a másikat. A Halak önzetlen és segítőkész csillagjegy, számukra nincs értelme annak, ha valaki folyton kioktat és megszégyenít másokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: