Oroszlán

Bármi is történjék, tudatosan igyekszel megőrizni a nyugalmadat és ezt azzal is éred el, hogy többet találkozol barátaiddal, sőt, még régi ismerőseiddel, rokonaiddal is felveszed a kapcsolatot. Egész hónapban árad feléd a szeretet, mert kedvesed is igyekszik a kedvedben járni. A munkahelyeden mindenki stresszel, feszült, de te nem veszed magadra a hangulatukat, sőt, még te lehetsz az, aki rájuk is pozitív hatással lesz. Pedig egyik kollégád igyekszik kibabrálni veled, de hihetetlenül elegáns módon sikerül leállítanod. Eldöntötted, hogy a hónapban nem fogsz megőrülni, mindent a saját tempódban csinálsz és ennek eredménye a nyugodt hónap és a békés ünnepek lesznek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy kissé durcás, magadba fordulós hangulatban leszel, legalábbis a hónap elején biztosan. Nem sok kedved van az ünnepekhez és ráadásul a munkahelyeden is minden a feje tetejére áll. Azért vigyázz arra, hogy a szeretteiddel ne légy mufurc és ne zárkózz be teljesen magadba, legalább mellettük légy önmagad. Ha ez megnyugtat, eredményes hónap elé nézel, minden, amit eltervezel, végig is csinálod és párod is segít majd neked ott, ahol tud. A családoddal is sikerül megtalálni a közös nevezőt, és ha nehézkesen is, de csak engedni fogod, hogy elárasszanak mások a szeretetükkel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Maori horoszkóp -  Most kiderül melyik Maori csillagjegy a tiéd!

Mérleg

A szenvedély és a romantika uralja majd a decemberedet. A pároddal kimondottan kedvezően alakul a kapcsolatotok, jobban egymásra találtok a mindennapokban és az ágyban is. Az egyedülállóknak forró szerelmi kalandban lehet része, de az sem kizárt, hogy belefutnak a lelki társukba. A jegy szülöttei tele vannak mély érzésekkel, amiket most boldogan megosztanak szeretteikkel. Ha valakivel rossz a viszonyuk, ott számíthatnak a békülésre, a kapcsolat javulására. A munkahelyükön sajnos nem lesz túl fényes a hangulat, egyedül arra figyeljenek, hogy kerüljék a konfliktusokat, de kihasználni se hagyja magukat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Új élményekkel fogsz gazdagodni a hónapban, de még az is lehet, hogy új emberekkel is találkozol. Főleg ha egyedülálló vagy, mert akkor minden esély megvan arra, hogy belefuss az új kedvesedbe. Viszont minden jegy szülöttére igaz, hogy szívesen tölt több időt szerettei, barátai társaságában. Azokkal, akikkel eddig nem volt felhőtlen a viszonyod, ott végre jelentős javulás várható. A tartós kapcsolatban élők szerelmi élete fellángol, és kapcsolatuk elmélyülését ígéri. A munkahelyeden még az év utolsó hónapjában is sikereket érhetsz el. Ne is törődj az irigy kollégáiddal, csak azokkal, akik szívből örülnek sikereidnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: