Idén a Vénusz egyáltalán nem fog visszavonulni, melynek köszönhetően néhány csillagjegy számos pozitív változást tapasztalhat a szerelmi életében. Vajon te is a szerencsések között vagy?

Kos (március 21 – április 19)

A tavaszi szerelem illatát már érezni is a levegőben, kedves Kos. A Vénusz április 20-án lép a jegyedbe, és teljesen kiélvezheted az évközépi mámort. Októberben, amikor a telihold is a Kos jegyben lesz, már tudni fogod, hogy az aktuális kapcsolatod megéri-e az elköteleződést, vagy jobb-e továbblépni. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy, akik titkon igazából soha nem fogják elkötelezni magukat!

Bika (április 20 – május 20)

Ne pánikolj: a kaotikus Uránusz lépett a jegyedbe, és egypár évig még ott is fog maradni. A szokások embereként ez kissé ijesztőnek tűnhet, de csak azért, mert nem vagy hozzászokva a hirtelen fellángolásokhoz, még nem biztos, hogy ártanak neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21 – június 20)

Szinte látjuk, ahogy mosolyogsz. Ha még nem vagy szerelmes, valószínűleg van egy titkos kiszemelted, akit akár személyesen is ismerhetsz. Mivel a bőkezű Jupiter tavaly December óta a te jegyedben van, az elkövetkező hónapokban nagy szerencsére számíthatsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21 - július 22)

Az év elejei események után valószínűleg úgy érzed, megrekedtél egyfajta mókuskerékben. Ez az érzés egészen a születésnapodig megmarad, amikor is egy kora júliusi napfogyatkozás segít kitörni a szürkeségből. Ha valakivel eddig csak flörtöltél, el fog jönni a tökéletes idő a következő lépés megtételéhez – ha pedig akkor sem érzel szerelmet, jobb lesz tovább lépni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: