Képtelen vagy túljutni az exeden és egyszerűen nem érted, hogy miért olyan nehéz ez? Most elmondjuk neked, hogy pontosan mi akadályoz meg attól, hogy kiverd a volt párod gondolatát a fejedből. A csillagjegyed segít megadni a választ.

Kos

Szeretsz vadászni és úgy gondolod, hogy az exed egy megszökött préda. Rejtély számodra, hogy miért és ez az őrületbe kerget. Te agy az, akinek mindig nyernie kell és ez olyan, mintha a küldetésed kudarcba fulladt volna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

Bika

Piedesztálra emelted az elmédben, habár a kép eléggé túlzóra sikeredett és elrugaszkodott a valóságtól. Az igazság és a képzelted közti különbség az, ami miatt nem vagy képes elengedni a múltat. Ha tisztán látnál, minden egyszerű volna.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy távolról érkezõ küldeményt vár, ami már jó ideje késik, ezért azt hiheti, hogy elveszett. Nyugodjon meg, kedves Bika, valószínûleg valami adminisztratív hiba okozza a csúszást. Egy másik kisebb kellemetlenség is érheti a mai nap folyamán. Munkahelyén lehet, hogy elromlik egy eszköz, ami szükséges a hatékony munkavégzéshez és csak egy másik, régebbi szériával helyettesíthetõ, ami inkább jelent több kényelmetlenséget, mint segítséget. Amíg a szerelõre vár, inkább nézzen olyan dolog után, amit gördülékenyen végezhet.

Ezeknél a csillagjegyeknél biztonságban vannak a titkaid

Ikrek

Megvan benned a magabiztosság, hogy visszaszerezd, de valóban ezt akarod? Folyamatosan a felmelegített káposzta és az új kapcsolat gondolata között ingázol. Kimerítő. Koncentrálj olyan dolgokra, amelyek előre visznek az életben és hagyd hátra a levedlett bőrödet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Kedves Ikrek, ma úgy tûnik, igazán romantikus hangulatban van. Legszívesebben az egész estét párjával töltené egy összebújós vacsora, vagy film mellett, de sajnos lehet, hogy egyedül marad tervével, mert elõfordulhat, hogy kedvesének ma nem lesz kedve mindezekhez. Ne búsuljon, inkább kösse le magát egy jó kis regénnyel, bár az együtt töltött perceket nem helyettesítheti semmi.

Rák

Még mindig azon ábrándozol, hogy mennyire megértett téged. Minden alkalommal, ha csalódott vagy, a jó emlékekhez menekülsz vissza, amelyeket az exeddel szereztél. Ha ez legközelebb is így lesz, arra gondolj, hogy miért váltak el az útjaitok és könnyebb lesz elengedni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: