A tökéletes karácsonyi ajándékot sosem egyszerű megtalálni. Még akkor sem, ha nagyon jól ismered a rokonodat, barátodat, és tudod, nagyjából minek örülne. Ha viszont olyan meglepetést szeretnél adni neki, ami biztosan passzol a személyiségéhez és az érdeklődési köréhez, a csillagjegye alapján is érdemes lehet körbenézned. Mi segítünk, hogy az egyes horoszkópokkal rendelkező emberek minek örülnének a legjobban!

Kosoknak

A Kos nők és férfiak jellemzője, hogy rendkívül pörgősek, bátrak, és erős véleményük van. Nem szívesen töltik otthon a hétvégéket, mindig van egy programjuk, és nem éppen azok a türelmes fajták. Szóval a puzzle-ket, önéletrajzi könyveket felejtsd el! Bármi, ami az életstílusukhoz passzol, sokkal jobb ajándéktipp lehet. Például egy koncertjegy vagy mozijegy, hogy ki tudjanak mozdulni otthonról, egy praktikus utazótáska, ha hosszabb útra indulnak, vagy akár egy menő kávégép (ami ébren tartja őket egy hosszúra nyúlt éjszaka után) jó választás lehet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bikáknak

A Bikák szeretik a természet közelségét, és szívesen töltenek órákat a szabadban. Ajándékok terén imádják a praktikus dolgokat, ugyanakkor viszont elég jó szemük van arra, hogy kiszúrják, mi került sokba, és mi nem. Persze nekik ettől még nem az anyagi része a fontos, de tény, hogy egy igazán nívós márkájú parfümmel, menő táskával le lehet venni őket a lábukról. Ugyancsak jó ötlet különleges csokoládét vagy ajándékutalványt adni nekik egy klassz étterembe. Ami pedig a természetet kedvelő oldalukat illeti, egy gyönyörű szobanövénnyel is klassz ötlet lehet meglepni őket!

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon másként alakul az április, mint szeretnék

Ikreknek

Az Ikrek jegy egy igazán sokoldalú jellemet takar, akit lényegében minden érdekel, úgyhogy szerencsés helyzetben vagy. Imádja az új hobbikban kipróbálni magát, szeret játszani, és a kirándulásért is rajong. Szuper ötlet lehet venni neki egy vásárlási utalványt könyvesboltba, befizetni egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra, de az is klassz, ha egy kisebb ajándéktáskába pakolsz össze neki mindenféle klassz holmit (kulcstartó, szempillaspirál, pocket könyv) aminek örülne. Imádja az ajándékbontogatás örömét!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: