OROSZLÁN

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy körülöttünk forog a világ: egónk mindenkit lenyűgöz. De vigyázzunk, az arrogancia senkinek nem áll jól!

SZŰZ

Praktikus és logikus személyiségként hajlamosak vagyunk az érzelmeinket háttérbe szorítani.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-30 - A mai napon egy kisebb szerelmi csalódás érheti...

MÉRLEG

A legtöbb narcisztikus ember Mérleg. Szeretni önmagunkat fantasztikus dolog, de ne essünk túlzásba, mert azt nehezen tolerálja a környezetünk

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

Skorpióként a szenvedély motivál minket az élet minden területén, de hajlamosak vagyunk átcsapni kéjsóvárba is akár.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: