Kos főnök

A Kosok aktív, kezdeményező személyiségek, így természetesen a proaktív, előre gondolkodó kollégákat tüntetik ki elsősorban a figyelmükkel. Semmi esetre se próbáld meg eltussolni a problémákat, azok előbb vagy utóbb úgyis ki fognak derülni, inkább állj a főnököd elé, és a helyzet gyors vázolása után azonnal javasolj megoldást is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Ha látni fogja, hogy a tettek embere vagy, rád gondol elsőként, amikor egy felelősebb pozíció betöltéséről lesz szó.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-11 - Ne legyen túlontúl komoly és rugalmatlan, ha...

Bika főnök

A Bikák megfontoltak és állhatatosak, a szívós, kitartó, jól terhelhető munkatársakat értékelik a legtöbbre. Készülj fel minden helyzetre alaposan, tervezz előre, mert a Bikák nem szeretik, ha egy problémát improvizációval kell megoldani, de ne hagyd, hogy a tervezgetés a tettek rovására menjen. Színes prezentációkkal és vázlatokkal egy Bika főnököt biztosan nem nyűgözöl le, őt a kézzel fogható eredmények érdeklik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ikrek főnök

Ha a főnököd Ikrek csillagjegyű, akkor a kulcsszó az információ. Mivel igazi társasági lény, szeret mindenkiről mindent tudni, kíváncsisága néha már az indiszkréció határát súrolja. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked kell ellátnod munkahelyi pletykákkal, de ha látja rajtad, hogy mindig jól informált vagy, mindenre kiterjed a figyelmed, és ezt ügyesen kamatoztatod például konfliktushelyzetek feloldásában, azt az Ikrek főnök mindenképpen értékeli majd.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Rák főnök

A Rákok legtöbbször az érzelmeik alapján döntenek, rendkívül fogékonyak mások hangulatára, és szívesen hallgatnak az ösztöneikre. Nem érzik magukat jól egy olyan környezetben, ahol sok a feszültség, és úgy gondolják, a sikeres üzlet titka is a családias hangulatú munkahely. Ha a munkád elvégzése mellett részt veszel a közösségi programokban, teszel valamit azért, hogy a kollégáid jobban érezzék magukat és figyelmes vagy azokkal, akikkel együtt dolgozol, nyert ügyed van a Rák főnöknél.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: