Nyilas

Szinte biztos, hogy korábbi életedben nagyon ellenállhatatlan csábító voltál, és rengeteg férfi volt szerelmes beléd, hiszen ügyesen tudtad kijátszani a lapjaidat. Rendkívül szerencsés típus voltál, aki imádott a középpontban lenni, és valószínűleg az ezotéria világával is foglalkoztál. Ez lehet az oka annak, hogy mai napig érdekel ez a terület!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

Bak

Imádsz a természet közelében lenni, kirándulni, vagy szimplán kiülni egy padra, és figyelni az embereket. Nem vagy introvertált típus, de attól még szükséged van az egyedüllétre és a csendre, hogy fel tudj töltődni. Korábbi életedben könnyen lehet, hogy régészként vagy környezetvédőként tevékenykedtél, és a hobbidnak éltél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egész egyszerûen annyi, de annyi lehetõség, vagy legalábbis, haladási irány nyílhat meg ön elõtt, kedves Bak, hogy szinte lehetetlenség lenne érdemben mindet átgondolnia, s megalapozottan választania. Ne is próbáljon így tenni, inkább csak gyûjtse be a temérdek impulzust, majd hagyja ülepedni az este folyamán a dolgokat, s, ha már biztos benne, hogy a választott irány kellõen logikus és megalapozott, csak akkor mondjon holnap rá igent!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-04

Vízöntő

Független személyiség vagy, aki szereti saját kézben tartani az élete irányítását, ez pedig a korábbi reinkarnációdban sem volt másképp. Kevesen tudtak erős hatással lenni rád, hiszen a saját véleményedre adtál igazán, és nem engedted, hogy bárki is befolyásoljon téged. Valószínűleg előadóként, énekesként dolgoztál, és imádtál a színpadon szerepelni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

Halak

Elképesztő megérzéseid vannak, és nagyon sokszor pontosan megtippeled azt, mi fog történni a jövőben. Erre nem képes ám mindenki! Nem csoda, hogy a csillagjegyed szerint hasonló területen tevékenykedtél előző életedben, és sokan kérték segítségedet megérzéseid miatt. Légy büszke erre az adottságra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: