Oroszlán

Mindig lesz valaki a környezetedben, akitől szeretetet, segítséget, támogatást kapsz. Emellett sikerül leszámolnod a félelmeiddel és jó néhány külső problémádat is orvosolod. Sokkal bölcsebben és tisztábban fogod látni a helyzetedet és a dolgokat, kicsit olyan érzésed lehet, mint aki megvilágosodott.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Érdemes lenne a megérzéseidre hagyatkozni, amelyek tisztábbak lesznek és vezetni fognak utadon. Ha megteszed, rengeteg örömben lesz részed és akár a vágyaid megvalósulása is bekövetkezhet. Emellett lehetőséged lesz helyrehozni, megreformálni a kapcsolataidat, ami által közelebb kerülhetsz szeretteidhez és azokhoz, akikkel korábban rossz volt a viszonyod. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával – sokszor alaptalanul

Mérleg

Felerősödik a kommunikációs képességed, így szinte bárkit meg tudsz majd győzni bármiről. Emellett kedveseddel előrelépés várható – talán még az összeköltözésre, eljegyzés is felmerül – aki egyébként különleges meglepetéssel szolgál neked. Mindenesetre a szerelmi életed kedvezően alakul, úgy érezheted megütötted a főnyereményt. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ma némi segítségre szorul, s ez kissé frusztrálhatja, hisz alapvetõen, nem szeret szívességet kérni senkitõl, most mégis ez lehet a helyzet. Ne vegye annyira a szívére a dolgot, idõnként mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért is vagyunk társas lények. Együtt, könnyebb, ez lehet a mai nap tanulsága.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egy váratlan problémával találod szembe magadat, ami azonnal megoldást kíván. Nagy segítségedre lesz a meglévő tudásod és a türelmed, így gond nélkül orvosolhatod a kellemetlenséget. Még az is lehet, hogy egy régóta fennálló akadálytól, bajtól sikerül végérvényesen megszabadulnod és ez óriási löketet ad neked a következő évhez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: