Nyilas

Nyilas legkirívóbb tulajdonsága az empatikus viselkedésmódja. Minden emberrel előítéletek nélkül képes jól kijönni, szívesen segít is nekik. Alapvetően emberközpontú, de mégsem kíváncsiskodó, pletykás, azaz nem üti bele az orrát mások magánéletébe. Szabadon érzi jól magát, nem bírja a korlátokat. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Úgy, mint minden embernek, önnek is szüksége van az odafigyelésre, törõdésre. Töltse ezt a napot egy olyan illetõvel, ki a szívéhez igazán közel áll. Engedje, hogy föllobbanjon önben újra a tûz mely már enyhén izzik, hagyja gondolatati szabadon, korlátok nélkül szárnyalni, ossza meg kedvesével legmélyebb, legmerészebb vágyait, vesse le magáról szürkület, megfásultság árnyát és helyette ragyogjon. Ne feledje szerettei milyen szerepet is töltenek be az élében és azt, hogy bármi is történik az élete során önnel kedves Nyilas, õk lesznek azok, kikre mindig számíthat majd.

Bak

Bak csillagjegyű ember rendkívül reálisan látja a világot. Mindig megfontoltan és felelősségteljesen viselkedik, előre átgondolja a tettei következményeit. Soha sem kockáztat, ha a sikerére nincsen garancia. Erős személyiségű, magabiztos egyén, szereti, ha az elképzelései szerint alakulnak a dolgok. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Intuíciói az utóbbi idõben igencsak hitelesnek bizonyultak. Ez másoknak is feltûnt és elõfordulhat, hogy a mai nap során páran tanácsért fordulnak majd önhöz. Sokszor az ember saját magának is nehezen tud adni tanácsot, nemhogy másoknak. Ez lebegjen a szeme elõtt, mielõtt segíteni próbál. Még ha a legjobb szándék is vezérli önt kedves Bak, nem biztos, hogy az önnel szemben álló fél azt fogja hallani majd az ön szájából, amit õ szeretne, vagy amit épp elvárna. Törõdjön bele, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa és nem lehet döntéseket hozni mások helyett.

Ezekkel a csillagjegyekkel gyorsan túlteszed magad a szakításon

Vízöntő

Vízöntő csillagjegyű különleges és utánozhatatlan egyéniség. A humoros megnyilvánulásai igazán feldobják a körülötte lévő személyek mindennapjait. Minden rosszban talál valami jót is, nagyon pozitív az életszemlélete. Gyermeki lelke sosem fog elveszni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai nap folyamán kreatív, vizuális oldala kerülhet elõtérbe egy tervezet kapcsán, amikor is kikérhetik véleményét egy lényegi momentummal összefüggésben. Válaszoljon õszintén, legjobb tudásának megfelelõen, mondja el mit gondol, hogyan kéne megvalósítani az elképzelést. Ne vegye ugyanakkor zokon, ha minden igyekezete és jó szándéka ellenére is , egyszerûen lesöprik az ötletét az asztalról, ez ugyanis nem ön ellen, hanem valaki mellett szól, aki lehet, jobban rászorul most a támogatásra, mint amennyire ön, így, ha ez történne, csak legyintsen az egészre és felejtse el a dolgot.

Halak

A Halak jegyében született ember segítőkész, sőt feltölti őt energiával, ha másoknak jót tesz. A környezete nagyban befolyásolja a személyét, viselkedését, a családja véleménye számára kiemelkedően fontos.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai napon felmerülhet önben, hogy esetleg hajlandó megbocsátani valakinek, akivel jelenleg hadilábon állnak. Ez bölcs megfontolás az ön részérõl, kedves Halak, hisz nem lehet örökké haragban élni, mert azzal csak a saját életét keseríti meg az ember. Ha nehéz is az ügy, legyen okosabb, s nyújtson békejobbot, más nem, ezentúl sem lesznek puszipajtások az illetõvel. Ön most egy ilyen lépéssel csakis nyerhet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: