Minden nőnek van egy típusa, legalább addig, amíg bele nem szeret egy olyan férfiba, aki teljesen más, mint az az ideál, ami addig a fejében élt. És mindenkinek van egy olyan típusa is, akit ő maga vonz. Ez általában az a kaliberű úriember, akivel – finoman szólva – nem vagyunk maradéktalanul megelégedve. Hány nő szájából hangzott el az a mondtad, hogy „Nem hiszem el, hogy én csak ezeket a tökfejeket vonzom!”. Viselkedésünktől és személyiségünktől függ, hogy milyen férfiaknak tetszünk, de ehhez nagyban hozzájárulhat a csillagjegyünk is. Nézzük, milyen személyiségű férfiakat vonzol, a csillagjegyed alapján.

Kos: Kalandszerető, nyugodt férfi

Akik egy Kos nőt választanak, garantáltan szeretik, ha zajlik körülöttük az élet és egyik kalandból a másikba csapnak. Ezek a férfiak többnyire nyugodt, visszafogott személyiségű emberek, akiket nem zavar, ha nem ők hordják otthon a nadrágot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai egy remek napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos, amikor is ékesen megjelenõ nagylelkûsége által méltán vívhatja ki környezete megbecsülését és tiszteletét. Érdemes most élnie tehát minden olyan alkalommal, amikor is, most különösebb megterhelés nélkül, mások segítségére lehet. Ilyen esetekben nem csak az aktuális jótettétõl érzi majd magát különösen elégedettnek, hanem attól is, hogy most sok, fontos embert is lekötelezhet segítõkészségével!

Bika: Türelmes, érzelmileg érett férfi

A Bika nő hódolóinak fontos a hűség, mert tudják, hogyha választottjuk elkötelezte magát, akkor az egy életre szól. A Bika nyugodt személyiség, aki nem kíváncsi a drámára és párnak is ilyen férfit választ, mert elsősorban ilyeneket vonz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma nagy érzelmek törhetnek felszínre önben, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy elfojtani egykönnyen. Lehetséges ráadásul, hogy nem éppen a megfelelõ helyzetben ejt el ma egy-két mondatot, ami további bonyodalmakhoz vezethet. A legjobb az lenne most, ha próbálna mindent megtenni annak érdekében, hogy érzelmei ne befolyásolják látványosan tevékenységeit, akkor talán elkerülhetõek lesznek a feszültségek, s attól is kevésbé kell majd tartania, hogy esetleg olyat mond, amit késõbb megbán.

Ikrek: Kiegyensúlyozott, jó kedélyű férfi

Az Ikrek nőhöz vonzódó férfiak vágynak az izgalomra és tudják, hogy álmaik nője mindig lelkesedik valamiért. Lehet, hogy ez a dolog hetente változik, de az biztos, hogy mindig történik valami. Ezek a férfiak olyan személyiségek, akik boldogok és nyitottak mindenre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

Rák: Érzéki, mély személyiségű férfi

A Rák nőhöz azok a férfiak vonzódnak, akik mindennél jobban vágynak a szerelemre. Tudják, hogy az ilyen nő szilárd alap, amire építkezhetnek. Ezek a férfiak többnyire kiforrott személyiségek, akik „öreg lélekkel” rendelkeznek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: