Minden nőnek van egy típusa, legalább addig, amíg bele nem szeret egy olyan férfiba, aki teljesen más, mint az az ideál, ami addig a fejében élt. És mindenkinek van egy olyan típusa is, akit ő maga vonz. Ez általában az a kaliberű úriember, akivel – finoman szólva - nem vagyunk maradéktalanul megelégedve. Hány nő szájából hangzott el az a mondtad, hogy „Nem hiszem el, hogy én csak ezeket a tökfejeket vonzom!”. Viselkedésünktől és személyiségünktől függ, hogy milyen férfiaknak tetszünk, de ehhez nagyban hozzájárulhat a csillagjegyünk is. Nézzük, milyen személyiségű férfiakat vonzol, a csillagjegyed alapján.

Kos: Kalandszerető, nyugodt férfi

Akik egy Kos nőt választanak, garantáltan szeretik, ha zajlik körülöttük az élet és egyik kalandból a másikba csapnak. Ezek a férfiak többnyire nyugodt, visszafogott személyiségű emberek, akiket nem zavar, ha nem ők hordják otthon a nadrágot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika: Türelmes, érzelmileg érett férfi

A Bika nő hódolóinak fontos a hűség, mert tudják, hogyha választottjuk elkötelezte magát, akkor az egy életre szól. A Bika nyugodt személyiség, aki nem kíváncsi a drámára és párnak is ilyen férfit választ, mert elsősorban ilyeneket vonz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (december 13-15.) - Valahogy a tudomására kell hoznod, hogy....

Ikrek: Kiegyensúlyozott, jó kedélyű férfi

Az Ikrek nőhöz vonzódó férfiak vágynak az izgalomra és tudják, hogy álmaik nője mindig lelkesedik valamiért. Lehet, hogy ez a dolog hetente változik, de az biztos, hogy mindig történik valami. Ezek a férfiak olyan személyiségek, akik boldogok és nyitottak mindenre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák: Érzéki, mély személyiségű férfi

A Rák nőhöz azok a férfiak vonzódnak, akik mindennél jobban vágynak a szerelemre. Tudják, hogy az ilyen nő szilárd alap, amire építkezhetnek. Ezek a férfiak többnyire kiforrott személyiségek, akik „öreg lélekkel” rendelkeznek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: