A csillagok előtt nem maradnak titkok. Azt is megmutatják nekünk, hogyan neveljük a csemetéinket. Persze most kiderül az is, milyen anyuka/apuka leszel, ha egyszer gyermekeid lesznek. Nézzük!

Kos

Hajlamos vagy a maximalizmusra, de csupán azért, mert mindig mindenben a legjobbat akarod csemetéidnek. Emiatt viszont előfordulhat olykor, hogy ők túlzottan keménynek és szőrösszívűnek tartanak majd. Racionális lény vagy, remekül tudod egyengetni gyermekeid életét.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Bika

Remek szülői adottságokkal és pedagógiai érzékkel rendelkezel. Nagy türelmed van, ami akkor lesz hasznos, amikor a kicsiket meg kell tanítanod az élet nagy dolgaira. Számodra a család az első, ők vannak a képzeletbeli ranglétra tetején. A legfontosabb számodra, hogy boldognak láthasd a hozzád legközelebb állókat. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Ikrek

Imádnak a gyerekek. Hamar megtalálod velük a közös hangot, hiszen te magad is örök gyerek vagy lélekben. Imádsz játszani, de a beszélgetésekre is mindig nagy hangsúlyt helyezel a gyereknevelésben. Azt szeretnéd, hogy a gyermekeid számára ne csak egy anyuka/ vagy apuka legyél, hanem egy igazi jóbarát is. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: