A csillagok előtt nem maradnak titkok. Azt is megmutatják nekünk, hogyan neveljük a csemetéinket. Persze most kiderül az is, milyen anyuka/apuka leszel, ha egyszer gyermekeid lesznek. Nézzük!

Kos

Hajlamos vagy a maximalizmusra, de csupán azért, mert mindig mindenben a legjobbat akarod csemetéidnek. Emiatt viszont előfordulhat olykor, hogy ők túlzottan keménynek és szőrösszívűnek tartanak majd. Racionális lény vagy, remekül tudod egyengetni gyermekeid életét.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen nagy erõfeszítéseket tehet annak érdekébe, hogy átadja másoknak a tudását, vagy megossza velük álláspontját, gondolatait, ám mégis elõfordulhat, hogy ez most nem sikerül valami jól. Ha így is lenne, ne csüggedjen egy percig sem, kedves Kos, legalább megpróbálta. Rázza meg magát és felejtse is el a történteket!

Bika

Remek szülői adottságokkal és pedagógiai érzékkel rendelkezel. Nagy türelmed van, ami akkor lesz hasznos, amikor a kicsiket meg kell tanítanod az élet nagy dolgaira. Számodra a család az első, ők vannak a képzeletbeli ranglétra tetején. A legfontosabb számodra, hogy boldognak láthasd a hozzád legközelebb állókat. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Amennyiben ma anyagi, esetleg szakmai természetû problémái adódnának, kedves Bika, úgy mindenképpen törekedjen arra, hogy a megoldás keresésében, mindvégig objektív tudjon maradni, mert most csakis ez vezet el a sikerhez! Alkalmasint, érdemes más perspektívából is ránéznie a dolgokra, ha úgy érzi, elakadt valamiben.

Ikrek

Imádnak a gyerekek. Hamar megtalálod velük a közös hangot, hiszen te magad is örök gyerek vagy lélekben. Imádsz játszani, de a beszélgetésekre is mindig nagy hangsúlyt helyezel a gyereknevelésben. Azt szeretnéd, hogy a gyermekeid számára ne csak egy anyuka/ vagy apuka legyél, hanem egy igazi jóbarát is. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma valakivel, vagy valakikkel, véleménykülönbsége alakul ki, s legszívesebben kijönne a sodrából, azonban, ezt most semmiképpen se tegye, különben azzal csak ellenlábasai kezére játszik. Õrizze meg a hidegvérét, s szellemileg, valamint erkölcsileg emelkedjen rajtuk felül, mintsem hangos szóval, akkor viszont könnyû gyõzelmet arathat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: