A csillagok előtt nem maradnak titkok. Azt is megmutatják nekünk, hogyan neveljük a csemetéinket. Persze most kiderül az is, milyen anyuka/apuka leszel, ha egyszer gyermekeid lesznek. Nézzük!

Kos

Hajlamos vagy a maximalizmusra, de csupán azért, mert mindig mindenben a legjobbat akarod csemetéidnek. Emiatt viszont előfordulhat olykor, hogy ők túlzottan keménynek és szőrösszívűnek tartanak majd. Racionális lény vagy, remekül tudod egyengetni gyermekeid életét.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

5 csillagjegy-páros, akik vonzódnak egymáshoz, mégsem illenek össze...

Bika

Remek szülői adottságokkal és pedagógiai érzékkel rendelkezel. Nagy türelmed van, ami akkor lesz hasznos, amikor a kicsiket meg kell tanítanod az élet nagy dolgaira. Számodra a család az első, ők vannak a képzeletbeli ranglétra tetején. A legfontosabb számodra, hogy boldognak láthasd a hozzád legközelebb állókat. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek

Imádnak a gyerekek. Hamar megtalálod velük a közös hangot, hiszen te magad is örök gyerek vagy lélekben. Imádsz játszani, de a beszélgetésekre is mindig nagy hangsúlyt helyezel a gyereknevelésben. Azt szeretnéd, hogy a gyermekeid számára ne csak egy anyuka/ vagy apuka legyél, hanem egy igazi jóbarát is. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: