A csillagok előtt nem maradnak titkok. Azt is megmutatják nekünk, hogyan neveljük a csemetéinket. Persze most kiderül az is, milyen anyuka/apuka leszel, ha egyszer gyermekeid lesznek. Nézzük!

Kos

Hajlamos vagy a maximalizmusra, de csupán azért, mert mindig mindenben a legjobbat akarod csemetéidnek. Emiatt viszont előfordulhat olykor, hogy ők túlzottan keménynek és szőrösszívűnek tartanak majd. Racionális lény vagy, remekül tudod egyengetni gyermekeid életét.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Mindenképpen tegyen ma eleget minden olyan invitálásnak, ami, eddig ismeretlen utak felfedezésével, vagy új emberek megismerésével kecsegtet. A változás szele a levegõben van, de csakis akkor következhet be, ha éberen figyel az apró jelekre és lép a kellõ pillanatban. Egy társasági eseményen ma nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki a késõbbiekben fontos szerepet tölthet be majd életében, sõt, akár élete párját is megismerheti, amennyiben ez még nem történt volna meg! Hallgasson intuícióira és fedezze fel a z újdonsült ismerõseiben rejlõ értékeket, hogy elõkészítse a terepet a bizalmi szálak kialakítására.

Bika

Remek szülői adottságokkal és pedagógiai érzékkel rendelkezel. Nagy türelmed van, ami akkor lesz hasznos, amikor a kicsiket meg kell tanítanod az élet nagy dolgaira. Számodra a család az első, ők vannak a képzeletbeli ranglétra tetején. A legfontosabb számodra, hogy boldognak láthasd a hozzád legközelebb állókat. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Augusztus elsõ napján a Bikának könnyen meggyûlhet a baja egy közelgõ esemény, összejövetel, vagy rendezvény szervezésével, lebonyolításával, amihez így mindenképpen kénytelen lesz valakinek a segítségét kérni. A legnagyobb bonyodalmat ezúttal az a szervezetlenség okozza, ami az idõpontok borulásából fakad. Kapkodás helyett érdemes leülni nyugodtan egy picit, oda, ahol biztosan senki sem zavarja és gyorsan átdolgoznia a menetrendet, hogy újra helyére tegye a dolgokat, legalábbis, amennyire csak lehet. Az ön szervezõképességével ez nem lehet probléma!

Ikrek

Imádnak a gyerekek. Hamar megtalálod velük a közös hangot, hiszen te magad is örök gyerek vagy lélekben. Imádsz játszani, de a beszélgetésekre is mindig nagy hangsúlyt helyezel a gyereknevelésben. Azt szeretnéd, hogy a gyermekeid számára ne csak egy anyuka/ vagy apuka legyél, hanem egy igazi jóbarát is. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Ikrek a mai nap során egy meglepõ meghívást kaphat, hogy csatlakozzon egy csoportosuláshoz, legyen szó egy új baráti kör esti sörözésérõl, egy szociális tömörülésrõl, vagy akár egy közösségi tevékenységrõl. Amennyiben szimpatikus önnek az újdonsült lehetõség és persze a társaság, érdemes velük tartania, mert minden bizonnyal sok új dolgot tapasztal majd a kiruccanás során, ráadásul jól is fogja érezni magát. Arról nem is szólva, hogy az új ismeretség és tapasztalat még hasznára válhat az idõk során. Érezze jól magát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: