Rák

Odaadó és gondoskodó szülő vagy, mindent megteszel azért, hogy elhalmozd szereteteddel a közeledben élőket. Olykor viszont túlzottan engedékeny vagy, amit lehet, hogy néha kihasználnak majd a gyerekeid. Ragaszkodó típus vagy, aki szereti, ha mindig van valaki körülötte, szóval rólad bizony elmondható, hogy nem zavarod el a kicsiket egy kis csendért cserébe. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Oroszlán

Ragadozóként védelmezed a családodat bármilyen sérelem is érje őket. Igazságos szülő vagy, nem esel abba a hibába, hogy túlzott elfogultsággal tekintenél rájuk. Híres vagy büszkeségedről, amit kiterjesztesz utódaidra is: nemcsak magadból, belőlük is a legtöbbet szeretnéd kihozni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Oroszlán, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-09 - Ma nagyon izgatott lehet egy szerelmi ügy miatt, ami arra ösztönözheti, hogy...

Szűz

A precizitásod nemcsak a hétköznapi teendőkben, hanem a gyereknevelésben is megmutatkozik. Következetesen és racionálisan akarod nevelni a gyerekeket, ők viszont olykor emiatt túlzottan merevnek és vonalasnak látnak. Ne legyél ennyire szigorú, lehetsz kicsit engedékenyebb néha, attól még nem leszel rossz szülő. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: