Rák

Odaadó és gondoskodó szülő vagy, mindent megteszel azért, hogy elhalmozd szereteteddel a közeledben élőket. Olykor viszont túlzottan engedékeny vagy, amit lehet, hogy néha kihasználnak majd a gyerekeid. Ragaszkodó típus vagy, aki szereti, ha mindig van valaki körülötte, szóval rólad bizony elmondható, hogy nem zavarod el a kicsiket egy kis csendért cserébe. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Oroszlán

Ragadozóként védelmezed a családodat bármilyen sérelem is érje őket. Igazságos szülő vagy, nem esel abba a hibába, hogy túlzott elfogultsággal tekintenél rájuk. Híres vagy büszkeségedről, amit kiterjesztesz utódaidra is: nemcsak magadból, belőlük is a legtöbbet szeretnéd kihozni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-20

Szűz

A precizitásod nemcsak a hétköznapi teendőkben, hanem a gyereknevelésben is megmutatkozik. Következetesen és racionálisan akarod nevelni a gyerekeket, ők viszont olykor emiatt túlzottan merevnek és vonalasnak látnak. Ne legyél ennyire szigorú, lehetsz kicsit engedékenyebb néha, attól még nem leszel rossz szülő. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Szûz, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: