Mérleg

Olykor túlságosan engedékeny vagy. Vigyázz, ne kényeztesd el túlzottan a gyerekeket, mert azzal nekik és a viszonyotoknak is sokat árthatsz! A családi harmónia fontos számodra, így mindig sok időt és energiát fordítasz arra, hogy megbeszéljétek és együtt oldjátok meg a felmerült gondokat. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

Skorpió

Te is harcosan védelmezed gyerekeidet, és igyekszel mindent, amit csak lehet, megadni nekik mind anyagi, mind szellemi téren. A hibát néha ott követed el, hogy túlzottan beleszólsz az életükbe, nem hagyod, hogy önállóan hozzanak döntéseket. Ezzel nemcsak nekik ártasz, hanem a bennük rólad alkotott képnek is. Te nem egy kihasználható, befolyásolható egyén vagy, hanem egy felnőtt, akinek igenis döntő szava van akkor is, ha nekik éppen nem tetszik a dolog. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-05

Nyilas

Felnéznek rád a gyerekeid, de egyszersmind a barátjuknak is tekintenek. Arra neveled őket, hogy hamar megtanulják, milyen fontos, hogy kiálljanak az igazukért, és önálló döntéseket hozzanak. Ez nagyon jó taktika, mert ha nem így teszel, akkor nemcsak hogy életképtelenek lesznek, de sokáig tőled függnek majd sok helyzetben. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: