Bak

Sokszor merev vagy a gyereknevelésben, ahogyan az élet többi területén is. Az anyagi javak és a munka áll leggyakrabban nálad a fontossági sorrend élén. A munka fontosságát napi szinten elmondod nekik, amivel kicsit sablonos témának állítod be az egészet. Kicsit próbálj egy gyerek fejével gondolkodni és úgy elmagyarázni nekik ezt a témát. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Bak ma felfedezheti magában, hogy a spiritualitás és a lelkiek mennyivel nagyobb szerepet játszanak életében, mint az anyagiak és a materiális világ. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a pénzügyeket figyelmen kívül hagyná, hanem inkább azt, hogy a mai nap során sokkal inkább fogja értékelni majd szerettei, barátai társaságát, mintsem a szakmai sikereket, s ez jól is van így, hiszen az életben, bár szükséges némi pénz, de nem az a fõ cél, ahogy azt sokan gondolják. A pénz csak egy eszköz, hogy elérjük céljainkat, hát úgy is érdemes vele bánni, s ön ezt, helyesen, pontosan így is gondolja!

Vízöntő

Tiszteletben tartod gyerekeid szabadságát, és díjazod, ha önálló véleményt alkotnak a dolgokról. Egyenrangú partnerként kezeled őket, és ez legtöbbször meg is hozza a kívánt eredményt. Harmonikus kapcsolatot van így velük, melybe nem rondíthat bele semmilyen élethelyzet. Törekedj erre a békére! 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A mai nap egy remek lehetõséget kínál a Vízöntõ számára, hogy kikapcsolódjon, feltéve, ha észreveszi a környezetében zajló szervezkedést. Ha meglelte a mára tökéletes programot köreiben, ne is habozzon tovább, kezdjen lelkes készülõdésbe, mert ma egy egészen új világ tárulhat a szeme elé. Feltûnhet a múltból egy régi ismerõs, aki remek lehetõségeket kínálhat szakmailag önnek, de legalább ugyanakkor eséllyel történhet meg mindez egy idegennel is, akivel csak úgy, egészen véletlenül hozza össze a sors, s egy hosszas és érdekfeszítõ beszélgetés végére juthatnak el odáig, hogy máris közös terveket szövögessenek. Ha pedig, valamilyen elõre nem látható oknál fogva mégsem ennek szellemében alakulna az este, még mindig nagy az esélye egy izgalmakkal teli szerelmi kalandnak, melyet, amennyiben szingliként éri a helyzet, érdemes kihasználnia!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-11 - Ma, rendkívüli kisugárzása által, igencsak vonzhatja mások tekintetét...

Halak

Odaadó és önfeláldozó szülő vagy, olykor azonban hajlamos vagy túlzásba vinni az aggodalmaskodást. Sokszor eltúlzod a dolgokat, ezzel azonban azt érheted el, hogy a gyerekeid nem mindig lesznek őszinték veled. Ez nem jó taktika, semmiképp ne csináld hosszútávon, mert nagyon rosszul jöhetsz ki belőle. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Talán meglehetõsen furcsán hangzik, de néha jobb szerencsésnek, mint jó problémamegoldónak lenni, s e tény igazságtartalmát ma könnyen, saját bõrén is megtapasztalhatja. Az esti órákban, ha hajlandó kicsit kimozdulni és szórakozni, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan valakivel, aki a szakmai kihívások és lõremenetel terén remek szövetségesnek ígérkezik, kérdés, vajon tényleg csak ez van e a háttérben? S vajon, ha nem csak errõl van szó, akkor végül is mirõl? Nos, kedves Halak, nem kétséges, hogy ez a feladat ma önre vár, hogy kiderítse!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: