NYILAS: A FELVILÁGOSULT EMPATA

Mindig az élet értelmét kutatod, emellett remek érzéked van arra, hogy az igazságot megkülönböztesd a hamisságtól. Az emberek jobban teszik, ha nem hazudnak neked.
Értékeled az őszinteséget és az egyenességet. Már azelőtt hátat fordítasz a hazug embernek, hogy a hazugsága kiderült volna. Képes vagy beutazni a világot, hogy olyan emberek tanítsanak, akik az Igazság Szavát beszélik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BAK: A GEOMANTIKUS EMPATA

Mindannyian a Föld gyermekei vagyunk, és néhányunk rendelkezik azzal a káprázatos képességgel, hogy érzékeli, ha az anyatermészettel valami nincs rendben. A Bakok ezenfelül érzékelik az alattunk húzódó geomágneses energiamezőket is. Akár akarják, akár nem, mindig képesek megmondani, hogy az adott hely rendben van-e, vagy sem. Ha képességeidet megfelelő mértékben fejleszted, annak gyümölcsöző eredményei lehetnek. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak a többiek

VÍZÖNTŐ: A GAIA EMPATA

A Vízöntők arra születtek, hogy mindennel és mindenkivel kapcsolatban legyenek, ez teszi őket rendkívül erős empatákká. És hogy miért hívjuk őket Gaia empatáknak? Mert képesek megmondani, hogy az Anyaföld egészséges, avagy beteg-e. Sőt, nem csak a közeli emberek érzéseire fogékonyak ők, hanem régiók, akár egész országokéra is. Ez a szuperképesség olyan hatalommal ruházhatja fel birtoklóit, amivel muszáj megtanulniuk bánni, ha azt szeretnék, hogy másoknak is haszna származna belőle.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

HALAK: AZ ASZTRÁL EMPATA

A Halak rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a különböző síkokon történő eseményeket érzékeljék. Ebbe az asztrálsík is beletartozik. Miért olyan fontos ez? Mert így a Halak szülött már az előtt észreveszi mások érzelmeit, mielőtt azok egyáltalán eljutnának a másik tudatáig. Az asztrálsíkon létező dolgok előrébb vannak, mint azok, amik itt, az anyagi világban történnek. Az asztrális világ érzékelése segít abban, hogy elkerüld a mérgező embereket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: