NYILAS: A FELVILÁGOSULT EMPATA

Mindig az élet értelmét kutatod, emellett remek érzéked van arra, hogy az igazságot megkülönböztesd a hamisságtól. Az emberek jobban teszik, ha nem hazudnak neked.
Értékeled az őszinteséget és az egyenességet. Már azelőtt hátat fordítasz a hazug embernek, hogy a hazugsága kiderült volna. Képes vagy beutazni a világot, hogy olyan emberek tanítsanak, akik az Igazság Szavát beszélik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BAK: A GEOMANTIKUS EMPATA

Mindannyian a Föld gyermekei vagyunk, és néhányunk rendelkezik azzal a káprázatos képességgel, hogy érzékeli, ha az anyatermészettel valami nincs rendben. A Bakok ezenfelül érzékelik az alattunk húzódó geomágneses energiamezőket is. Akár akarják, akár nem, mindig képesek megmondani, hogy az adott hely rendben van-e, vagy sem. Ha képességeidet megfelelő mértékben fejleszted, annak gyümölcsöző eredményei lehetnek. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap rengeteg idõt tölthet el azzal, hogy az ön számára egy nagyon kedves, fontos tárgyat keressen. Hírtelen érzés foghatja el, hogy erre a dologra most azonnal szüksége van és képes érte feldúlni egész otthonát. Próbáljon meg alaposan elgondolkodni, hogy hol is találkozott azzal, az ön számára oly értékes tárggyal utoljára és aszerint kutasson majd tovább. Ha nem találja meg minél elõbb, eluralkodhat önön a dolog és nem tud másra sem koncentrálni. Szükség esetén kérjen segítséget, csapatban könnyebb és szórakoztatóbb is a keresgélés!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a szeptember nyertesei

VÍZÖNTŐ: A GAIA EMPATA

A Vízöntők arra születtek, hogy mindennel és mindenkivel kapcsolatban legyenek, ez teszi őket rendkívül erős empatákká. És hogy miért hívjuk őket Gaia empatáknak? Mert képesek megmondani, hogy az Anyaföld egészséges, avagy beteg-e. Sőt, nem csak a közeli emberek érzéseire fogékonyak ők, hanem régiók, akár egész országokéra is. Ez a szuperképesség olyan hatalommal ruházhatja fel birtoklóit, amivel muszáj megtanulniuk bánni, ha azt szeretnék, hogy másoknak is haszna származna belőle.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap során egy kisebb vita, komolyabb veszekedésbe torkollhat ön és kedvese, esetleg jó barátja között, melynek fõ kiindulópontja egy szerencsétlen félreértés lehet. Éppen ezért talán a legfontosabb, hogy erõltesse álláspontját mindenáron, s inkább vonuljon el egy kicsit, sétáljon, szellõztesse ki fejét, s ha már kicsit lecsillapodtak a kedélyek, csak aztán térjen vissza a beszélgetéshez. Legyen kimért és õszinte, de semmiképp se direktbe, ez most mindennél fontosabb!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

HALAK: AZ ASZTRÁL EMPATA

A Halak rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a különböző síkokon történő eseményeket érzékeljék. Ebbe az asztrálsík is beletartozik. Miért olyan fontos ez? Mert így a Halak szülött már az előtt észreveszi mások érzelmeit, mielőtt azok egyáltalán eljutnának a másik tudatáig. Az asztrálsíkon létező dolgok előrébb vannak, mint azok, amik itt, az anyagi világban történnek. Az asztrális világ érzékelése segít abban, hogy elkerüld a mérgező embereket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A túl sok munka elõbb utóbb sok stresszhez is vezethet, amit bizony muszáj valahogy kezelni, különben könnyen kipattanhat a szelep. A mai nap folyamán ennek hatásait kezdheti érezni magán, ráadásul most még némi kavarásra is számíthat kollégái irányából, ami teljesen kizökkentheti a megszokott ritmusából. Ha úgy érzi, kezd túlfeszülni a húr, fogja a cókmókját és sétáljon egyet, szellõztesse ki fejét és próbáljon nem is gondolni semmire. Meglátja, aranyat fog érni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: