Oroszlán - Sárga levél

Mint a nyár szülötte, aki a napfényt és a meleget szereti, az őszi időszak számodra az elmúlást, valaminek a véget érését, a boldog nyár meghalását jelenti. És mivel aránylag hirtelen történik a természetben a változás, augusztusból szeptemberre, emiatt kissé szeszélyes lehetsz, mert nem vagy oda a hirtelen változásokért. A gyakran szürke ég és esős idő lehúzza a hangulatod, és ilyenkor jobb szeretsz a kis barlangodba begubózni, majd várni, amíg minden jobbra fordul. Az általános jó hangulatodat, vidámságodat és életerődet takarékra állítod. Amíg jó idő van, még gyorsan „utoljára” kiéled magad, aktívan próbálsz élni, ragyogni, szórakozni, mert utána tudod, hogy vissza fogsz vonulni a váradba, kerülve a világot és a társaságot, hogy onnan figyeld az elmúlást, amit annyira utálsz. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz - Gesztenye

Maga a gesztenye a szüzesség, a tisztaság, a kísértés feletti győzelem és az erény jelképe. Az őszi születési Szűzek számára kifejezetten kedvező időszak az ősz. A termést védő, tövises burok veszi körül, amit az ősszel dob le magáról, ez számodra is a megújulás és a kibontakozás időszaka. Új fejezet kezdődik az életedben, mondhatni az ősz az újjászületésed ideje. Elkezdesz kitárulkozni, és új célok után nézelődsz. Ilyenkor különösen érdemes új fába vágnod a fejszédet, mert ezekben a hónapokban erőt, energiád teljében vagy és könnyebben halmozod a sikert sikerre. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

6 csillagjegy, akinek a legrosszabb elképzelése van a bizalomról. Ha a párod is köztük van, vigyázz vele!

Mérleg - Mogyoró

A mogyoró a rejtett bölcsességet, az inspirációt, a mágiát, a szexualitást és a tudományt szimbolizálja. A mogyoróvesszőt mágikus erejű tárgynak tarják a mai napig. A kelta ligetek szent növénye. Mivel Te is őszi születésű vagy, ezért számodra az ősz az újdonság varázsával hat. Ilyenkor te nem kifelé fordulsz a világ felé, hanem inkább magadba, és mély gondolataid, ötleteid támadnak, amiket aztán a későbbiekben fogsz megvalósítani. Ez nálad nem kifejezetten a tettek, hanem a gondolatok, az inspirálódás időszaka, ilyenkor születnek meg benned a nagy dolgok, és készíted elő magadat az esetleges változtatáshoz. Ahogy a mogyoró lassan fejlődik, - így a türelem és az állhatatosság szimbóluma – így te is most reformálod meg magadat lélekben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió - Csipkebogyó

Mint ahogy ősszel jelenik meg csipkebogyó, úgy vele együtt te is most kapsz igazán erőre. Végbe megy rajtad a nagy testi és lelki megújulás, és mondhatni újjászületsz ebben az időszakban. Mint aki lelkében új tűz lobban fel, akár csak Úr megjelenése Mózes előtt az égő csipkebokorban. Ott van benned is az isteni lény, aki ilyenkor nyer új életet. Tele leszel tettvággyal, és életerővel. Új dolgokba akarsz belefogni, illetve új dolgokat kívánsz alkotni. Sőt, ilyenkor az a szokásod, hogy másokat is megpróbálsz rábírni a változásra, mert szeretsz közösségben fejlődni. Bizonyára a csipkebogyó gyógyító ereje is így hat rád, hogy nem csak magadat, de másokat is szeretnél meggyógyítani, akár testi, akár lelki síkon.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: