Oroszlán

Természetüknél fogva a legmelegebb szívű és leggyengédebb jegyek közé tartoznak. Az érzéseik felől sem lesz kétség benned, ebben biztos lehetsz. Ha szeret, akkor az olyan érzés, mintha a nap sugara melengetne és soha nem lesz olyan félénk, hogy ne vallja be neked, mit érez irántad. Az a legbiztosabb jele, hogy egy Oroszlán valóban szeret, ha a viharokat is átvészeli veled és nem válik köddé azonnal egy veszekedés után. Bevallja, ha hibás volt és bocsánatot is kér.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Szűz

Listát készít arról, hogy mi mindenért szeret téged. Nem szabad, hogy ezen meglepődj, hiszen egy Szűz alaposan átgondolja, hogy te vagy-e a megfelelő és ezt alá kell tudnia támasztani magának. Nem fantáziavilágban él, pillangókkal a gyomrában, sokkal inkább realisztikus. Viszont ha téged választ, akkor biztos lehetsz benne, hogy te vagy az igazi és csekély annak a valószínűsége, hogy valaha is elhagyjon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Szûz, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Van 4 csillagjegy, akiknek minden sikerül. Te köztük vagy?

Mérleg

Ha egy Mérleg nem érzi magát nyomás alatt, hogy meghozzon egy döntést, nem érzi zavartnak magát az érzései felől, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeret. Ilyenkor az elsőszámú rajongód lesz és biztosít arról, hogy elismerve érezd magad általa. Minden kedvességedet és gesztusodat viszonozni fogja. Ha azt tapasztalod, hogy erején felül is igyekszik a kedvedben járni, akkor tudni fogod, hogy te vagy számára az igazi.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Mérleg. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Skorpió

Soha nem vallaná be, még magának sem, hogy szeret téged. Valószínűleg a libidójának tulajdonítja majd a gyakori találkozásokat. Persze egy idő után ellentmondó érzések születnek benne és észreveszi, hogy mennyire jól érzi magát a társaságodban. Ilyenkor kezd el olyan kijelentéseket tenni, amelyek úgy kezdődnek, hogy: „Ezt még soha senkinek nem mondtam el…” Ők így vallanak szerelmet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Skorpió, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: