Nyilas

Az arcára van írva. Érezni fogod abból, ahogyan hozzád ér, még azelőtt, hogy ő maga is ráeszmélne. Nem fog tovább kötekedni veled és kifejezetten komolyan kezd viselkedni, mert elkezd törődni veled és aggódni miattad. Ha ledobja az ügyeletes bohóc jelmezt, azzal bizonyítja, hogy érzései vannak feléd. Akármennyire szabad szellem, veled szeretné átélni a kalandjait, és ha nem is lehetsz mindnek részese, alig várja, hogy hazaérve megoszthassa őket veled.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Bak

Türelmesek, óvatosak és megfontoltak, így időt hagynak a szerelemnek. Tudni fogod, hogy elkötelezett feléd, ha rád szánja az idejét és biztosan érzi, hogy érted nem kár. Addig nem fog vallani az érzelmeiről, amíg nem érzi azt, hogy te vagy az igazi. Ő az, aki ebédet küld neked, ha otthon hagynád a tárcádat, reggelit készít, ha másnapos vagy és kitalálja, hogy mivel vidíthatna fel, ha szomorúnak lát. Mindig számíthatsz rá és ezzel jobban ki sem fejezhetné a szeretetét.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Bak? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-30 - Ha gondok vannak szerelmi kapcsolatával, azt ma nem lesz könnyû véka alá rejtenie...

Vízöntő

Egy szerelmes Vízöntő a legnagyobb pártfogód lesz. Mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad és folyamatosan igyekszik a kedvedben járni. Nem csak irántad, de a családod és a barátaid iránt is megmutatkozik a kedvessége. Ő az, aki meglepetés partit vagy egyszerűen olyan spontán programok szervez neked, amelyekről tudja, hogy biztosan élvezni fogod őket. Lélegzetelállító élményekben lesz részed mellette.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Vízöntõ.

Halak

A Halak olyan nagyon a gondolataiban tud élni, hogy biztos lehetsz a szerelmében, ha mindebbe bebocsátást nyerhetsz és áradozni kezd neked róluk. Ha nem érzi azt, hogy el kell szabadulnia a valóságtól, mert a jelenben veled százszor jobban érezheti magát, akkor tudni fogod, hogy te vagy számára az igazi. Ha az érzelmeiről vallana, ne lepődj meg, hogy közben sírni vagy nevetni fog, esetleg a kettőt váltogatja. Egyszerűen nehezen ülteti át az érzelmeit szavakba.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Halak, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: