Közel 10 éve nem fordult elő ilyen!

A Kos csillagjegyet két hónapon belül az Uránusz elhagyja, ami azt jelenti, hogy a Bika jegyébe fog lépni, és ott is marad egészen a 2026-os évig. Tehát márciusban következik a nagy fordulat minden csillagjegy életében, erre számítunk:

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Mások most nagyban befolyásolhatják az ön körül zajló eseményeket, így érdemes csatlakozni törekvéseikhez, hogy eredményesen záruljon a nap. Bár kétségtelen, hogy többedmagával dolgoznia kifizetõdõ, mégis, a kellemes társaság ellenére is, nagyon egyedül érezheti magát. A kissé faramuci helyzet ugyanis az, hogy, míg az ön szívét megnyerni, s részesülni kegyeiben, sokan igyekeznek, addig ön csak egy embert szeretne nagyon maga mellett tudni. Hogy a jövõben vele hogyan alakulnak majd a dolgok, az egyenlõre rejtély, ma mindenesetre azzal segítheti elõ a legjobban kapcsolatuk bontakozását, ha pozitív marad hozzáállása a közös jövõjükre nézve.

1. Tűz elemű csillagjegyek

A Kosok, a Nyilasok és az Oroszlánok idén tavasztól kezdődően mozgalmas időszakra számíthatnak. Sok változáson fognak keresztül menni. A Nyilasoknak továbbra is hűvös lesz a kapcsolatuk a családjukkal, és minden erejükkel a karrierjükre koncentrálnak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Könnyen elképzelhetõ, hogy a mai nap folyamán úgy érzi, teljesen a háttérbe szorítják, vagy eddig elért, nem kis eredményeit egyszerûen nem hajlandóak elismerni, honorálni. Ennek az lehet a fõ oka, hogy már-már túlzott segítõkészsége odáig fajult, hogy mások helyett is képes néha elvégezni feladataikat, aminek következtében egyrészt lemaradhat saját dolgaival, másrészt pedig hajlamos elfelejteni, hogy, hiába vannak tisztában azzal a többiek, hogy ön segített, mégis azért elvben más dolga haladt, így a sikert is annak a másnak tulajdonítják. A megoldás tehát az lehet, ha ma igyekszik inkább csak a saját ügyeire koncentrálni, hogy újra haladjon, s elismerjék, ez által helyrebillentve önértékelését.

2. Víz elemű csillagjegyek

A Rák csillagjegyűek életében felbukkan a múlt, ami érzelmi viharokat idéz elő. A Skorpiók felhőtlen boldogságnak örülhetnek, de nem árt ha vigyáznak azzal, hogy miként kezelik a sikert.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Ma kénytelen lehet kihozni magából az igazi harcos énjét, mégpedig ezúttal a saját megingásának felszámolása ellen! Ahogy halad elõre a nap, egyre inkább felmerülhet önben, hogy talán mégis rosszul cselekszik, amikor már megint külön utakon jár, s, hogy saját önállóságára, függetlenségére törekszik. Nos, kétségtelen, hogy a saját lábán megállni az embernek mindig nehezebb, mint másokra támaszkodni, ugyanakkor vannak olyan különleges emberek, mint például ön, akik egyszerûen tönkremennének abban, ha hosszútávon kiszolgáltatottá válnának másoknak. Tartson tehát ma ki választása mellett, s meglátja, a holnap már sokkal eredményesebb, s könnyebb lesz!

A Halak csillagjegyűek egészségügyi problémákkal kell szembenézzenek, de nem kell súlyos dolgokra gondolni. A stressztől viszont jól teszik, ha megszabadulnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Ma kissé több ellenállással, problémával találhatja szemben magát a szokásosnál. Könnyen úgy érezheti, mindenki ön körül csak ül a babérjain, s afféle biztonsági játékot játszva, nem mozdul semmilyen irányba sem. Ráadásul ma a szívügyei tekintetében is szinte engesztelhetetlen állapotokkal találhatja szembe magát, ami csak ront a hangulatán. Ma a legtöbb, amit kihozhat a dolgokból, ha igyekszik felajánlásokat tenni, kompromisszumokat kötni másokkal az együttmûködés érdekében. Muszáj megpróbálnia kimozdítani valahogy a dolgokat a helyükrõl, különben teljesen elnyelheti ez a mocsaras állóvíz...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: