Oroszlán

Szomjazod a sikert, a figyelmet, a csillogást. Vezetőnek születtél, aki nem a szerénységéről ismert. Fontos, hogy kikerülj az egód bűvköréből, hiszen nagyon hajlamos vagy arra, hogy csak magaddal és a saját jóléteddel foglalkozz. Tekints kifelé, vedd észre embertársaid szükségleteit és véleményét is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma egy utazás, gyûlés, esetleg összejövetel, kifejezetten megterhelõ lehet az ön számára, kedves Oroszlán, aminek oka jórészt az útitársak/jelenlévõk nehéz természetébõl fakadhat. Emelkedjen felül a hallottakon, s ne nézegesse az óráját, akkor gyorsabban telik majd az idõ, s hamarabb eljõ a kellemesebb rész...

Szűz

A tökéletesség elérésére való vágyakozás folyamatosan munkálkodik benned. Mindig többet és jobbat akarsz kihozni abból, ami adatik és soha nem vagy teljesen elégedett. Legfontosabb feladatod, hogy ne támassz elérhetetlen elvárásokat sem magad, sem mások felé. Nyílj meg a tiédtől eltérő elképzelések irányában is, hiszen nem csak neked lehet örökösen igazad.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma csakis arra koncentráljon kedves Szûz, ami igazán fontos az életében, a többit pedig felejtse el kicsit! Dolgozzon, vagy pihenjen, sportoljon, vagy szentelje idejét hobbijának, kedvesének, barátainak, mert ma feledhetetlen perceket élhet át, bármivel is foglalatoskodjék, csak engedje szabadon önmagát és fantáziáját!

A csillagjegyedhez tartozó kulcs, amivel felszabadíthatod a benned rejlő hálát

Mérleg

Folyamatosan a béke és az egyensúly elérésére törekszel. Alapvetően nyugodt típus vagy, de az önbizalomhiányod miatt könnyen kilendülsz a belső harmóniából. Merj kockáztatni, lépd meg, amire vágysz, amit eltervezel és meglátod, hogy a siker felszabadít ebből az állapotból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai nap folyamán, aggodalom töltheti el egy szerette, esetleg barátja miatt, aki anyagi, munkahelyi, vagy szerelmi válsággal kell, hogy szembe nézzen. Ne becsülje alá vigasztaló szavainak erejét akkor sem, ha látszólag azok hatástalanok, csupán csak egy kis idõre van még szerettének szüksége, hogy megeméssze a történteket.

Skorpió

Megnyerő személyiség vagy, aki nagy kanállal kívánja habzsolni az életet, bár ez a spirituális szemléletmódoddal ellentétben áll. Fontos, hogy megtanulj uralkodni magad felett és kerülni a szélsőségeket érzelmi és fizikai téren is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Amennyiben ma pénzügyi nehézségekkel találná szembe magát, jusson eszébe, kedves Skorpió, hogy mindig van megoldás! Törje addig a fejét, ameddig csak szükséges, s kérjen segítséget is, ha kell, hogy áthidalja a problémát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: