Nyilas

Igazán nagylelkű, társaságkedvelő és sikert hajszoló típus vagy, aki mindig az igazság oldalán áll. Mindent a valós értéke felől közelítesz meg, de hajlamos vagy felesleges dolgokra pazarolni az anyagi és lelki erőforrásaidat. Ezen kell megtanulnod változtatni, hogy az igazán fontos dolgokra tudd összpontosítani az energiádat és ezáltal elégedettebb lehess.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Bak

Hajlamos vagy többnek tekinteni magad másoknál és könnyen fejedbe szállhat a hatalom, ha olyan helyzetbe kerülsz. Számodra a legfontosabb a spirituális fejlődés útjának felfedezése. Minél többet foglalkozol belső munkával, annál boldogabb lesz az életed és nagyobb harmóniába kerülhetsz a környezeteddel is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Mi a csillagjegyed? Eláruljuk, mi a titkos fegyvered, amivel mindenkit leveszel a lábáról!

Vízöntő

Hatalmas a szíved és hajlamos vagy sokkal többet tenni másokért, mint önmagadért. A szeretet irányítja a legtöbb tettedet. Az a legfontosabb, hogy levetkőzd a félelmedet, miszerint a szeretteid egyszer elárulnak vagy elhagynak téged. Légy hálás azokért, akik melletted állnak és bízz bennük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielõbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövõre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

Halak

Magányos farkas vagy, aki úgy érzi, hogy senki nem érti meg őt igazán. Az univerzum végtelenségében képes vagy feloldódni. Az életfeladatod az, hogy a szeretetet a lehető legmagasabb fokon képes légy megérteni és elsajátítani. A valódi szereteten keresztül képes lesz úgy megújulni a lelked, ahogyan mindig is vágytál rá.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: